Celebrity News

Ana Bebić Đolić: Ne mislim da je brak samo komad papira

Ana Bebić Đolić: Ne mislim da je brak samo komad papira

Pop pevačica Ana Bebić i njen partner Ivan Đolić sredinom ove godine postaće roditelji, a dok s nestrpljenjem iščekuje dan kada će u njihov svet ući naslednik, lepa mama uživa u svakom trenutku i blagoslovenom stanju.

- Stvarno moram priznati da je jako lep život jedne trudnice. Ima, naravno, nekih zeznutih momenata za koje ni ja nisam znala da me čekaju, ali generalno sam sve sama otkrivala, tj. moje telo je pokazivalo na meni sve neke razne promene. Dobro se za sada držim. Bolje da me sad snimite nego kad ne budem mogla da hodam - rekla je ova trudnica ekipi „Premijere“, koja ju je upitala da li se nešto promenilo otkako je izgovorila sudbonosno „da“ svom suprugu.

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_) дана 2. Феб 2018. у 1:15 PST

- Je l’ se nešto promenilo? Pa, u suštini, i jeste. Ja ne mislim da je brak samo komad papira, jeste se promenilo. Nekako, nemate više zadrške ni za šta, nego nekome dajete svet, celu sebe… Uživamo u braku, super se slažemo od početka, ni beba ne bi bila na putu da nije tako - priznaje Ana i dodaje da će se, kada za to dođe pravi trenutak, vratiti na scenu.

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_) дана 14. Окт 2017. у 3:30 PDT