Celebrity News

Milica i Bobi Marjanović: Deca ne znaju koliko im je tata uspešan

Milica i Bobi Marjanović: Deca ne znaju koliko im je tata uspešan

Poznati košarkaš Bobi Marjanović sa suprugom Milicom i decom Petrom i Vukom praznike je proveo u Americi, gde igra košarku, a kako kaže, njegovi mališani nisu svesni koliko im je tata uspešan.

Kako se uskršnji praznici slave u domu Marjanovića? Milice, učiš li dečake baš svim običajima vezanim za Uskrs i kako ih oni prihvataju?

Milica: Uglavnom dečacima prepuštam dekorativni deo posla oko ukrašavanja jaja, uživaju da crtaju i lepe sličice, mada smo iskopirali i deo američkih običaja - ovde deca idu u lov na jaja. Uglavnom to bude organizovano po nekim parkovima, deca skupljaju čokoladna jaja i zečiće, to im se veoma dopada.

Bobi, koliko ti obaveze dozvoljavaju da za predstojeće praznike budeš sa porodicom?

Bobi: U poslednje tri godine imali smo sreću da jedan Božić i dva Uskrsa proslavimo zajedno. Tradicionalni ručak se podrazumeva - kaže Bobi za "Blic".

S obzirom na to da porodica profesionalnog sportiste živi tamo gde živi i on, koliko je, Milice, teško tebi i dečacima što ste daleko od kuće i kako Petar i Vuk to podnose?

Milica: Svako leto provodimo u Srbiji, porodica i prijatelji nas posećuju i na sve gledamo sa lepše strane - imamo priliku da vidimo svet i upoznamo nove ljude. Zasada su nam sva iskustva zaista pozitivna, za svaki grad u kome smo živeli nas vežu lepe uspomene i prijatelji koje smo stekli.

Објава коју дели Milica Marjanovic (@mrsbobi) дана 4. Јан 2018. у 11:07 PST

Da li su dečaci svesni da im je tata jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša?

Bobi: Nisu, osim što Vuk ponekad zapitkuje zašto baš svi žele da se slikaju sa tatom. Nemaju predstavu da je tatin posao na neki način drugačiji.

Milice, kako provodiš vreme u inostranstvu?

Milica: Iako sam se jako vezala za Detroit i bila prilično tužna zbog selidbe, Los Anđeles mi se dopao na prvi pogled i već posle nekoliko dana se osećam kao kod kuće. Grad je veoma specifičan, sadržajan, prepun suprotnosti, ali vlada pozitivna energija i uživam u upoznavanju grada. Poznajem nekoliko ljudi koji žive ovde tako da mi njihovi saveti puno znače.

S obzirom na to da su vaši dečaci već veliki momci, pogotovo Vuk, da li već uviđate koji je povukao karakterom na koga i šta su to pokupili od vas?

Milica: Petar je umiljat i miran, mada se jako trudi da u svemu isprati Vuka, koji je veoma energičan. Ne primećujem da nečiji karakter preovlađuje zasada.

Milice, reci nam nešto više o odrastanju Vuka i Petra. Kako se snalaze u drugoj sredini i šta najviše kao porodica svi zajedno volite da radite? Koji je to ritual koji nikada ne propuštate?

Milica: Petar je još mali i vezan je samo za roditelje, brata, bake i deke, tako da za njega selidbe ne predstavljaju problem. Vuku treba malo vremena dok se privikne, stekne nove prijatelje i oseti se komforno u novoj sredini, ali deca se prilično dobro prilagođavaju. Nemamo neke posebne rituale, volimo da zajedno obiđemo nova mesta, ali svakako najviše volimo kada smo svi na okupu, uživamo kada je kuća puna, družimo se sa prijateljima...

Bobi: Voleo bih da se Vuk i Petar bave sportom

Da li biste voleli da se Vuk i Petar bave košarkom?

Bobi: U svakom slučaju, voleo bih da se bave sportom, a da li će to biti profesionalno ili samo rekreativno, manje je važno. Bio bih ponosan da krenu mojim stopama, ali naravno da se ne bih mešao u njihov izbor.