Celebrity News

Vesna Zmijanac ispričala nepoznate detalje sa snimanja dueta sa Merlinom

Vesna Zmijanac ispričala nepoznate detalje sa snimanja dueta sa Merlinom

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je u emisiji "Premijera" anegdotu iz vremena kada je nastala pesma "Kad zamirišu jorgovani" koju izvodi sa hrvatskim pevačem Dinom Merlinom.

- Od cele moje tadašnje ekipe, ja sam znala da je ovo hit. Mi smo na početku gurali druge pesme, to je bilo na jesen, ali oko Nove godine kad su "Jorgovani" krenuli, svi su čuli i pesma se svuda slušala - rekla je Vesna i otkrila kako je Merlin bio srećan što je sa njom snimao duet.

- On je došao, doneo tu pesmu, imali su para samo za jednu kartu do Beograda u jednom pravcu, a kad je napravio pesmu neko ga je zezao u Sarajevu: "S kim ćeš ti to da pevaš, sa Vesnom Zmijanac?!" Ali, bio je srećan što sam ja to uzela. Strpljivo je došao u Srbiju i jedva me našao.

Međutim, folkerka otkriva kako Dino nije bio zadovoljan na početku.

- Dino nije hteo ni da dođe na snimanje, on je samo otpevao svoj deo i ljut otišao kao puška. Kad je čuo aranžman rekao je: "Ovo nije moj pesma, ovo ne valja ništa. Ne mogu slušati".

- Kada je došao u produkciju, čim sam čula pesmu i meni se svidelo kako on peva, njegovo tanano grlo. Moj tadašnji menadžer nije hteo ni da čuje za taj duet, ali ja sam želela - ispričala je Vesna u "Premijeri".