Celebrity News

Ostavio glumicu zbog top-modela: Miloš Biković u vezi sa poznatom Srpkinjom?

Ostavio glumicu zbog top-modela: Miloš Biković u vezi sa poznatom Srpkinjom?

Glumac Miloš Biković je raskinuo sa ruskom glumicom, a sada je smuvao srpsku manekenku.

Miloš Biković je, kako piše „Kurir Stars“ već tri meseca u vezi sa uspešnom srpskom manekenkom Barbarom Tatalović.

Iako je tek nedavno objavio da je njegova ljubav sa ruskom koleginicom Aglajom Tarasovom završena, ispostavilo se da je Biković romansu sa Ruskinjom prekinuo mnogo ranije, negde oko Nove Godine, ali im nije išlo u prilog da se to pročuje u javnosti zbog premijere filma „Led“, u kojem tumače glavne uloge.

Sačekali su da prođe mesec i po, pokupili brojne pozitivne kritike i pohvale, a onda iznenada izdali saopštenje da više nisu zajedno.

– Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog pretrpanog rasporeda i stalnih putovanja – piše u zajedničkoj objavi.

Mnogima je bilo čudno što je raskid usledio brzo posle premijere, pa je čak bilo i komenatara da njih dvoje uopšte nisu bili u vezi, već da je sve to bio deo marketinga za film.

Kako saznaje „Stars“, on je sadašnju devojku Barbaru upoznao u januaru tokom boravka u Beogradu i to preko zajedničkih prijatelja.

Ljubav je odmah planula, pa se nisu razdvajali sve vreme dok je glumac bio u prestonici. Da je njihova veza od samog starta ozbiljna, pokazuje i to što je Tatalovićeva već početkom marta otputovala u Moskvu kod Miloša na nekoliko dana o čemu svedoče i fotografije koje je objavljivala na Instagramu. Takođe, na društvenim mrežama se vidi i da je manekenka već upoznala većinu Bikovićevih prijatelja i kolega s klase, koji joj redovno lajkuju slike.

Barbara je inače jedna od trenutno najangažovanijih srpskih top modela u svetu, radila je za mnoge poznate brendove.