Celebrity News

Baka i deka presrećni: Ana i Bastijan u maju dovode sina u Beograd

Autor: | 12/04/2018

Baka i deka presrećni: Ana i Bastijan u maju dovode sina u Beograd

Ponosi roditelji Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger odlučili su da malenog Luku u maju dovedu u Srbiju.

Bivša teniserka, koja se pre mesec dana porodila u privatnoj bolnici u Čikagu, odlučila je da s naslednikom i mužem provede nekoliko dana u Beogradu, saznaje "Kurir". Ona hoće da bebu predstavi svojoj familiji i prijateljima koji nisu imali priliku da otputuju u Ameriku nakon rođenja prvenca.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 8. Апр 2018. у 1:58 PDT

Ana, Švajni i beba će doputovati privatnim avionom i boraviće u Aninom stanu na Novom Beogradu, gde žive i njeni roditelji Dragana i Miša. Baka i deka već uveliko pripremaju sve za dolazak unuka u Beograd i nestrpljivi su da svi budu zajedno u srpskoj prestonici.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 28. Мар 2018. у 9:21 PDT

Kako dalje piše ovaj dnevni list, sportski par planira da nakon Beograda otputuje u Nemačku kako bi i Bastijanovi rođaci upoznali njegovog sina.

Inače, Švajni je nedavno zbunio javnost izjavom vezanom za ime deteta. Iako se u medijima pronela vest da se njihov sin zove Luka, sportista je u izjavi za medije u Nemačkoj rekao da još uvek ne želi da otkrije kako se njegov naslednik zapravo zove, ali i da će to uskoro učiniti.

Zanimljivo je i to da su njih dvoje posle rođenja naslednika objavili nekoliko fotografija na društvenim mrežama, ali svog prvenca nijednom nisu oslovili imenom.