Celebrity News

Da li ste primetili da na skoro svim fotografijama Kanje stoji iza Kim? Evo i zbog čega!

Autor: | 12/04/2018

Da li ste primetili da na skoro svim fotografijama Kanje stoji iza Kim? Evo i zbog čega!

Kim Kardašijan i Kanje Vest jedan su od najpoznatijih parova na svetu, što podrazumeva da javnost i te kako zanima šta se događa u njihovim životima, iako publika ima uvid u puno toga zahvaljujući njihovom porodičnom rijalitiju ''Keeping Up With The Kardashians''.

Ali, kako to uvek biva, fanovi su primetili još jednu zanimljivost kada su njih dvoje u pitanju, a za koju razlog dosad još nije poznat.

Naime, deo posla svetski slavnih zvezda je i redovno pojavljivanje na raznim događajima pre kojih sledi pojavljivanje i poziranje na crvenom tepihu, a Kim i Kanje su tu već eksperti. Znaju gde tačno treba pogledati kako bi slika bila savršena, a ako se malo bolje prouče njihove fotografije s brojnih događaja, očito je i da znaju i kako treba da stanu jedno pored drugog, pa tako na većini fotografija Kanje stoji iza Kim. Ne pored, već iza, a verovali ili ne, ovom su se problemu posvetili i stručnjaci za govori tela.

- To ne samo da govori o načinu na koji su njih dvoje povezani, već i o njihovoj ličnosti. Na prvu loptu biste pomislili da bi jedan od najmoćnijih parova na svetu izabrao da podeli svetla reflektora i stane jedno uz drugo, ali ne, u ovom slučaju to nije tako. Kanje se postavlja tako da bude štit svojoj supruzi, jer ne želi da joj ukrade slavu i važnost. Njemu je i cilj da Kim bude u centru pažnje - objašnjava za "Independent" Daren Stanton, stručnjak za govor tela.

Iako se na prvi pogled može pomisliti da je Kanje stidljiv, on zapravo na taj način samo iskazuje poverenje prema Kim, koja je i ovako i onako ona koja više voli kamere od njega, što je na fotografijama i vidljivo.

- Izbačen kuk, leva noga prema napred, sve su to znakovi koji ukazuju na Kiminu nadmoć - dodaje Stanton.

Takođe, prema Kanjevom stavu zaključuje se da muzičar nema problem s egom i da mu sve to ni najmanje ne smeta.