Celebrity News

Ponižena, razočarana i besna: Da li će Kloi oprostiti Tristanu prevaru?

Autor: | 12/04/2018

Ponižena, razočarana i besna: Da li će Kloi oprostiti Tristanu prevaru?

Nakon što je mesecima uživala u blagoslovenom stanju Kloi Kardašijan (33) poslednje dane trudnoće provodi van sebe - besna, razčarana i ponižena!

Njen izabranik Tristan Tompson (27) glavni je krivac takvom njenom (ne)raspoloženju, a snimak na kom se vidi da se NBA zvezda ljubi sa nepoznatom devojkom obišao je planetu u rekordnom roku. Više o tome pogledajte OVDE!

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 15. Мар 2018. у 8:59 PDT

I dok mediji nagađaju da li će Kloi oprostiti svom dragom ovu prevaru, članica poznate rijaliti porodice se do sada ne oglašava ni putem zvaničnog saopštenja, ali ni putem društvenih mreža.

Svetska štampa prenosi, kako ona sada želi samo jedno, a to je da pre rođenja svoje ćerkice napusti Klivlend, gde je poslednjih meseci živela sa Tristanom, i skloni se daleko od svega.

Put Klivlenda krenule su i ostale članice klana Džener - Kardašijan, kako bi u ovim najtežim trenucima bile s Kloi i dale joj podršku u svemu što ona odluči.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 26. Мар 2018. у 6:50 PDT

- Kloi je neverovatno romantična i sigurno će pokušati da izgladi situaciju. Sve to uradila je i u braku s Lamarom Odomom, a sada s Tristanom očekuje dete, pa će sigurno na sve načine pokušati da spase vezu. Koi će verovatno samu sebe uveriti da ga je zavela neka groupie devojka dok su bili na turniru. Ali, znate šta je najgore? To što je on dopustio da ga snime i vide u javnosti. Time je još više osramotio Kloi - navodi izvor za strane medije.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Апр 2018. у 6:24 PDT

Da zlo nikada ne ide samo, govori i to da su se sada pojavili i dodatni snimci, koje poseduje nepoznata devojka Stefani, koja tvrdi kako je trudna sa NBA košarkašem. Ona je sve ovo objavila i na svom Instagramu, tvrdeći da poseduje snimke svih momenata kada su bili intimni, ali je ubrzo zaključala profil kako bi sve to bilo vidljivo samo njenim prijateljima i pratiocima na ovoj društevnoj mreži.

I dok Kloi sa svih strana dobija samo reči podrške, fanovi i obožavaoci su veoma besni i okrutni prema Tristanu, pa mu čak ostavljaju i poruke u kojima se vide otvorene pretnje smrću.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 13. Мар 2018. у 5:51 PDT