Celebrity News

Tri zgodna, uspešna muškarca: Upoznajte bivše ljubavi Kejt Midlton

Autor: | 14/04/2018

Tri zgodna, uspešna muškarca: Upoznajte bivše ljubavi Kejt Midlton

Danas jedva i da se sećamo vremena kada Kejt Midlton i princ Vilijam nisu bili par. Ali, mnogi ne znaju da je Kejt pre nego što je upoznala Vilijama imala tri velike ljubavi.

Sva trojica su odlično izgledali, a dvojica su čak bila pozvana na Kejtino venčanje!

Vilijem Marks

Svoju prvu ljubav, Vilijema Marksa, Kejt je upoznala kada je krenula na Univerzitet Marlborou 2000. godine. Nakon raskida ostali su prijatelji, pa ga je Kejt pozvala na venčanje. Danas, Marks je televizijski reporter i oženjen je koleginicom Džoanom Botom.

Rupert Finč

Tokom studija na Univerzitetu Sent Endruz 2001. godine, Kejt se zaljubila u advokata Ruperta Finča. I sa njim je ostala u prijateljskim odnosima, pa je na njeno venčanje došao zajedno sa tada devojkom Lejdi Natašom Rufus Isak, sa kojom se venčao 2013. godine. Kejt i Vilijam bili su pozvani na njihovo venčanje.

Henri Ropner

Iako nije zvanično potvrđeno, odavno se šuška da je Kejt upolovila u ljubavnu vezu sa Ropnerom tokom kratkog raskida sa Vilijamom 2007. godine. Danas je je i Henri oženjen ženom po imenu Nataša Sinkler.

Danas, Kejt je u braku sa princem Vilijamom već 7 godina, rodila mu je dvoje dece, a ovih dana očekuje se i dolazak trećeg naslednika.

A da li će vojvotkinja roditi dečaka ili devojčicu pogledajte OVDE!