Celebrity News

Kloi oprostila prevaru: Tristan nije kriv

Autor: | 14/04/2018

Kloi oprostila prevaru: Tristan nije kriv

Protekla nedelja bila je definitivno u znaku Kloi Kardašijan (33).

Iako je na svet donela svoje prvo dete, ćerkicu za koju članica rijaliti porodice još uvek nije otkrila ime, čini se da je njena sreća uzdrmana preljubom verenika Tristana Tompsona (27), koji je usnimljen kako se ljubi sa nepoznatom devojkom u jednom noćnom klubu.

I dok su mediji oštro osudili ovaj postupak slavnog košarkaša, prijatelji mlade mame smatrali su da će Kloi preći preko svega i naći opravdanje za svog izabranika.

- Kloi je neverovatno romantična i sigurno će pokušati da izgladi situaciju. Sve to uradila je i u braku s Lamarom Odomom, a sada kada već ima i dete sigurno će na sve načine pokušati da spase vezu. Kloi će verovatno samu sebe uveriti da ga je zavela tamo neka devojka - rekao je za strane medije prijatelj slavnog para.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 26. Мар 2018. у 6:50 PDT

I izgleda da je, zaista, bio u pravu, jer kako danas piše američka štampa, Kloi je toliko srećna što je postala mama da ne želi da joj bilo šta pokvari sreću, pa ni neverstvo budućeg supruga.

-  Kloi ne oseća ništa osim sreće. Ona je od glave do pete zaljubljena u svoju malu devojčicu koja joj pruža puno ljubavi. Apsolutno ništa drugo nije joj važno - rekao je blizak prijatelj i potvrdio da je upravo ona dopustila Tristanu da prisustvuje porođaju uprkos svemu, i dodao:

- Kloi smatra da Tristan nije kriv za prevaru, već "glupe devojke koje ga opsedaju"!

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Апр 2018. у 6:24 PDT