Celebrity News

KRAJ velike ljubavi: Nataša Bekvalac traži razvod, podnela krivičnu prijavu zbog nasilja

Autor: | 14/04/2018

KRAJ velike ljubavi: Nataša Bekvalac traži razvod, podnela krivičnu prijavu zbog nasilja

Nataša Bekvalac podnela je krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote.

Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom, piše svet.rs.

Pop zvezda će tražiti starateljstvo nad zajedničkim detetom, malenom Katjom.

Natašin advokat, Nemanja Vlček rekao je:

Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome.

Javnost na nogama, kolege uznemirene: Podrška Nataši Bekvalac stiže sa svih strana (foto)

Međutim, Luka je nešto oko 17h priveden u policijsku stanicu Savski venac, a nakon što je saslušan, izašao je napolje i okupljenim novinarima kratko rekao:

- Nemam od čega da bežim.

Luka je pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje "Kurir". Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši.

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala - izjavio je Lazukić na saslušanju, saznaje "Kurir".

Inače, među njima ranije nije bilo fizičkih sukoba, ovo je prvi put. Bebi siterka je je čula šta se događalo ali nije videla njihov sukob.

Lazukiću je mera zabrane prilaska određena uz upozorenje, da će mu biti određen pritvor ako bi Natašu zvao i uznemiravao ili ako prekrši meru.