Celebrity News

Sestrinska ljubav ne poznaje granice: Kristina Bekvalac jednom rečenicom poslala snažnu poruku svim ženama

Autor: | 15/04/2018

Sestrinska ljubav ne poznaje granice: Kristina Bekvalac jednom rečenicom poslala snažnu poruku svim ženama

Nataša Bekvalac juče je doživela stravično porodičino nasilje, kada ju je rano ujutro pretukao suprug Luka Lazukić. Čitava javnost zanemela je na ovu vest, a Nataša je hrabro, nakon što je zbrinuta u Urgentom centru u Beogradu, podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga.

Nataša je odlučila i da se razvede, jer ne želi da živi sa nasilnikom.

Nakon što je saslušan u policijskoj stanici, Luka je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, ali je dobio zabranu prilaska Nataši.

Podsećamo, Lazukić je u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Međutim, Luka je u policijskoj stanici rekao da je Natašu samo "odgurnuo".

– Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala – izjavio je Lazukić na saslušanju.

Čitava Natašina porodica okupila se, kako bi bili kao jedno i kako bi Nataši dali neizmernu podršku u najtežim danima njenog života. Otac i majka, Dragoljub i Mira, vidno uznemireni, stigli su iz Novog Sada rano juče.

Od ranoj jutra, od Nataše se nije odvajala njena mlađa sestra Kristina, koja je pratila sestru u korak. Zajedno su otišle u Urgenti, a zatim i kod advokata.

Kristina nema reči da opiše ovaj nemio događaj, ali je odlučila da putem svog Instagrama pošalje poruku javnosti.

- Ljubav treba da leči, a ne da povređuje - kratko je napisala Kristina i jasno pokazala koliko je ovo bolan i strašan momenat za čitavu njenu porodicu, naročito za sestru Natašu koja je pre samo nekoliko nedelja na svet donela svoju drugu ćerkicu.