Celebrity News

Zakazana svadba: Ričard Gir se ženi!

15/04/2018

Zakazana svadba: Ričard Gir se ženi!

story

Glumac Ričard Gir (69) i novinarka Alehandra Silva (35) u vezi su četiri godine, a upoznali su se u luksuznom italijanskom hotelu, koji je ona kupila s bivšim mužem. Par je isplanirao malo venčanje za sledeći mesec, 5. maja u Vašingtonu, pišu španske dnevne novine "ABC".

Za veridbu Gira i Silve saznalo se prošle godine u novembru, kada je novinarka viđena s novim dijamantnim prstenom. Inače, Alehandra je ćerka biznismena i bivšeg potpredsednika španskog fudbalskog kluba Real Madrid, Ignacija Silve.

Novine "ABC" otkrile su vezu Gira i novinarke u junu 2015. godine, ali njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mesecima uspešno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španiji, koje se organiziraju za pomoć beskućnicima i nastoje da poboljšaju uslove lečenja teško bolesnoj deci koju posećuju.

Silva veći deo godine provodi u Madridu, gde poseduje vilu u kojoj živi sa sinom, ali udaljenost njoj i Giru, koji stanuje u Njujorku, ne predstavlja nikakav problem.

- On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put - komentarisala je svojevremeno Alehandra svoju vezu s glumcem za magazin "Hola".

Podsećamo, Gir je bio četiri godine u braku sa supermodelom Sindi Kraford, a druga supruga mu je bila glumica Keri Lauel, od koje se razveo 2016. godine i imaju sina Homera Hejmsa Himea.

Šta je dovelo do razlaza Sindi Kraford i Ričarda Gira?