Celebrity News

Nataša uplašena za svoju bezbednost, advokat tvrdi: Tražićemo da se Luki odredi pritvor ili da mu se zabrana prilaska produži za još 30 dana

Autor: | 16/04/2018

Nataša uplašena za svoju bezbednost, advokat tvrdi: Tražićemo da se Luki odredi pritvor ili da mu se zabrana prilaska produži za još 30 dana

- Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga bi trpeo zlostavljanje sa moje strane do kraja života. To ne sme da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, mora to i da kaže.

Ovako je govorila novosadska pop pevačica Nataša Bekvalac, koju je treći muž Luka Lazukić pretukao u subotu ranom zorom, zbog čega je završila u Urgentnom centru. Ono što je rekla, sada će i učiniti. Već je podnela krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja, s povrednim listom iz Urgentnog centra, a Lazukić je po davanju izjave u policijskoj stanici pušten da se brani sa slobode. S obzirom na to da Natašinom i dalje aktuelnom suprugu danas ističe 48-časovna zabrana prilaska, advokata Nemanja Vlček, iz advokatske kancelarije "Aleksić sa saradnicima", otkrio je šta će preduzeti.

- Tražićemo od suda da se Lazukiću odredi pritvor ili da mu se zabrana prilaska produži za još 30 dana, što podrazumeva da ne sme ni da joj se obraća. Nataša je, posle svega što joj se dogodilo, uplašena za svoju bezbednost jer nema garancija da nasilnik neće ponoviti delo - rekao je za "Novosti" advokat Vlček.

Pevačicin pravni zastupnik kaže da je u interesu njegove klijentkinje da se ceo postupak reši što pre i dodaje da nema dileme da će Nataša podneti zahtev za razvod braka:

- To će biti učinjeno ekspresno!

Nataša će, navodno, tražiti starateljstvo nad zajedničkom ćerkom Katjom, koju je rodila 28. februara.