Celebrity News

Sud doneo odluku: Luki Lazukiću produžena zabrana prilaska na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom

Autor: | 16/04/2018

Sud doneo odluku: Luki Lazukiću produžena zabrana prilaska na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom

Prvo osnovno tužilaštvo usvojilo je predlog o produženju mere zabrane prilaska Luki Lazukiću na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, potvrdila je za "Kurir" Aleksandra Đenadić, portpartol Tužilaštva.

Ona je objasnila da su Luki Lazukiću izrečene mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i komunikacije, a zabrane traju do 16. maja. Ako prekrši meru prilaska, odmah se određuje pritvor.

 

Ona je napomenula da tužilaštvo još čeka krivičnu prijavu policije, nakon čega će biti zakazano saslušanje Lazukića i Bekvalčeve, kao i bebisisterke koja se te noći našla u njihovom zajedničkom stanu.

Tužilaštvo će pribaviti i medicinsko veštačenje i izveštaj od Centra za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je kod ovog para i ranije bilo slučajeva nasilja.

Lazukić i njegova supruga su u subotu, posle incidenta, po nalogu tužilaštva ispitani u policiji, kada je njemu izrečene mera zabrane prilaska žrtvi i udaljenje iz stana do 48 sati, a koje je danas sud produžio na predlog tužilaštva.

Kako su preneli mediji, Bekvalčevu je u subotu u ranim jutarnjim časovima pretukao suprug. Pevačica je oko 11:15 sati došla u Urgentni centar i lekarima navela da ju je muž tukao.