Celebrity News

Demi Lovato poslala snažnu poruku svim damama koje imaju mane na telu (foto/video)

Demi Lovato poslala snažnu poruku svim damama koje imaju mane na telu (foto/video)

Svi znamo da u najvećoj meri poznate ličnosti diktiraju određena pravila. U problemu su roditelji čija deca se ugledaju na neke, prema njihovim merilima, “pogrešne zvezde”. Pored tog negativnog uticaja, naravno da postoji i pozitivan ili onaj koji roditelji žele da pruže svom detetu.

Tinejdžeri su uglavnom najosetljivija generacija koja podleže uticajima i kopira stilove mnogh zvezda koje često forsiraju nerealne slike u životu. Takođe, ono što se stavlja kao primedba jeste to što se menja sistem vrednosti, malo po malo.

Demi Lovato, američka pevačica u moru “loših uticaja” je dobila titulu nečeg dobrog. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije, ona u kućnom izdanju, na kojima je prikazala svoje “nedostatke”. Izazvala je lavinu komentara uglavnom dobrih jer je njena poruka “volim sebe!”

Najviše pažnje je privukla ona na kojoj imenuje najvećeg ženskog neprijatelja.

Fotografisala je svoje telo uz opis:

- Celulit, ali i dalje sebe volim.

Zatim, na drugim fotografijama je isto u šorcu i podvrnutoj majici, a u opisu stoji:

- Nema praznog prostora za mene, ali i dalje volim sebe - ponosno je komentarisala.

Onda je došao na red “šlauf” oko stomaka:

- Strije i višak sala, ali i dalje sebe volim - poručila je Demi.

Većina njenih pratilaca i generalno ljudi do kojih su ove fotografije stigle su njene objave procenile kao hrabar potez. U svetu gde se forsira mršavost i zategnuta tela bez grama sala i celulita, ona se usudila da progovori i prikaže svoje viđenje sebe kao žene.

Tinejdž zvezda i dama jakog glasa dokazuje da je savršena u svojoj nesavršenosti i stavlja do znanja koliko je važno da zavolimo sebe i svoje telo.