Celebrity News

Kejtlin Džener preklinje Kloi: Pusti me da se vratim kući!

Kejtlin Džener preklinje Kloi: Pusti me da se vratim kući!

Posle višegodišnje razdvojenosti od svoje porodice, Kejtlin Džener (68) koristi skandal koji je napravio Tristan Tompson (27) kako bi se vratila u život svoje ćerke Kloi Kardašijan (33) i opet osvojila njeno srce kao voljene ćerke.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Апр 2018. у 6:24 PDT

Iako Kejtlin tvrdi da sada i nije u najboljem psihičkom stanju, kao ni u dobrim porodičnim odnosima sa svojom decom, sasvim je sigurna da će Kloi popustiti i učiniti da se Kejtlin iskupi što im je slomila srce kada im je bila najpotrebnija kao otac.

Stigle u svoj topli dom: Kloi Kardašijan otkrila ime svoje mezimice (foto)

- Kejtlin očajnički želi da se ponovo poveže sa Kloi i veruje da će sada, tako ranjiva i emotivna sigurno to želeti, tvrdi izvor blizak ovoj porodici.

Sada, u maloj Tru, Kejtlin vidi idealnu priliku da se vrati u njihov dom i da nadoknadi sve što je proteklih godina propustila.

Ovo su prokomentarisale Kim ( 37) i Kortni (39), sestre novopečene mame Kloi Kardašijan:

- Kejtlin i nije baš žao zbog stvari koje je uradila našoj mami Kris (62), ali smo sigurne da joj je mnogo krivo što je odnose sa nama, svojim ćerkama svela na minimum.

Kloi oprostila prevaru: Tristan nije kriv

Da li će Kloi dati drugu šansu Kejltlin, kao i da li će mama Kris preći preko svega što je uradila, ostaje nam da vidimo.