Celebrity News

"Urgentni centar": Koja poznata glumica se našla u ulozi ljubavnice Ivana Bosiljčića?

"Urgentni centar": Koja poznata glumica se našla u ulozi ljubavnice Ivana Bosiljčića?

U toku je snimanje nastavka populrne serije "Urgentni centar" u kojoj jednu od glavnih uloga ima šarmer Ivan Bosiljčić. On se u drugoj sezoni zaljubljuje u Ljubinku Klarić koja tumači lik njegove ljubavnice.

Nedavno su snimljenje predivne, romantične scene između Ljubinke i Ivana, a kako "Blic" saznaje njih dvoje će snimiti i kadar poljupca.

Inače, kako bi što bolje dočarao svoju ulogu, glumac Ivan Bosiljičić nekoliko dana proveo je u Dečjoj klinici u Tiršovoj.

- Pošto igram dečjeg lekara, najveću podršku mi je pružio profesor doktor Zoran Radojičić, direktor Klinike. Sa njim sam zaista saznao šta znači rad sa decom u bolnicama i uopšte šta znači biti pedijatar. Imali smo nekoliko humanitarnih akcija u dečjoj bolnici, tako da sam svaku priliku koristio da bih prikupio što više saznanja zarad uloge - rekao je Ivan jednom prilikom.

Serija "Urgentni centar" prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić, uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Periću, a njegovog starijeg kolege Ivanu Jevtoviću.

U novim epizodama doktori se svakodnevno bore za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz ljubavi, a gledaoci će imati priliku da vide kako se nose sa svim životnim pričama koje ih prat, kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasili nečiji život.

Serija reditelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića adaptacija je američke hit serije "Emergency Room". Radnja je smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu, a jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, kojeg je tumačio Džordž Kluni, u našoj verziji igra Ivan Bosiljčić.

Pored Ivana Bosiljčića, Katarine Radivojević, Tamare Krcunović, Marka Janjića, koji su igrali u prvoj sezoni serije, producenti su angažovali dosta poznatih glumaca. Gledaoci će imati priliku da u drugoj sezoni, pored Ljubinke Klarić, gledaju i Jelicu Sretenović, Anđelu Jovanović, Draganu Mićalović i mnoge druge.

Ljubinka Klarić je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta i poznata je i po ulozi u seriji "Moj rođak sa sela".