Celebrity News

Romantika u Njujorku: Suzana Perić otkrila detalje veridbe

Romantika u Njujorku: Suzana Perić otkrila detalje veridbe

Šetnju Tajms skverom Suzana će pamtiti do kraja života

Modna kreatorka Suzana Perić verila se krajem marta u Njujorku za partnera Marija, a sada je otkrila detalje prosidbe.

- Veridba je došla potpuno neočekivano, nisam mogla ni da pretpostavim da će se to desiti. Mario i ja smo u velikoj ljubavi, ali je sam čin za mene bio potpuno iznenađenje - kaže Suzana za "Alo!" i otkriva kako se desila prosidba.

Suzana Perić: Vreme je za emotivnu stabilizaciju

- Bili smo u Njujorku, tog dana je bilo posebno hladno i Mario me je jedva naterao da izađemo napolje. Krenuli smo u šetnju, a kada smo stigli na Tajm skver, izvadio je prsten. Stidljivo sam rekla "da", a zajedničku fotografiju sam stavila na društvene mreže. Ne bih mnogo da pričam o privatnom životu, da ne zvuči kao da se hvalim. Hvaliću se ukoliko budemo opstali do kraja života. To je danas veoma teško, a ja ću se truditi da naša ljubav uspe i ostane samo naša stvar - kaže dizajnerka i otkriva kakvu će haljinu nositi na venčanju, za koje tek treba da odrede datum.

- Još nisam odabrala model venčanice koju ću nositi, ali znam da će sve biti jednostavno i svedeno, baš kao i nas dvoje. Mi se volimo za sebe i našu porodicu. Mario ima dvoje dece iz prethodnog braka, ja jedno, i mogu da kažem da smo velika srećna porodica - kaže Suzana.

Inače, Suzane je nedavno na Borskom jezeru predstavila najnoviju kolekciju "Most Wanted", čije je zaštitno lice Katarina Radivojević.