Celebrity News

Advokat Nataše Bekvalac: Tražićemo da Luku psihijatri pregledaju, ono nisu izjave normalnog čoveka

Advokat Nataše Bekvalac: Tražićemo da Luku psihijatri pregledaju, ono nisu izjave normalnog čoveka

Luka Lazukić dao je danas izjavu za medije u kojoj tvrdi da svoju suprugu Natašu Bekvalac nije tukao, te da ima modrice od anticelulit masaže.

Uzvraća: Luka podneo krivičnu prijavu protiv Nataše

Iz redakcije našeg nedeljnika "Svet" pozvali su Nemanju Vlčeka, advokata iz kancelarije Nemanje Aleksića, pravnog zastupnika Nataše Bekvalac:

– Znate šta, svaki nasilnik obično tako masira ženu – pesnicama. U krivičnom postupku koji se bude vodio protiv njega treba odrediti njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje. Čovek koji priča takve stvari može samo psihijatrijski da se veštači. Da li vama Nataša izgleda kao da se masirala? Njene fotografije, kako vam to izgleda? Kao da je bila na masaži? Što se advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima tiče, mi ćemo u krivičnom postupku tražiti neuropsihijatrijsko veštačenje da se utvrdi da li je čovek sposoban da učestvuje u postupku ili mu treba odrediti meru obaveznog lečenja i čuvanja u psihijatrijskoj ustanovi – poručio je advokat.

Maserka Anđela, koja radi u salonu lepote koji Nataša često posećuje, je za “Alo!” progovorila o Lukinim tvrdnjama i demantovala ga:

– Naravno da nije moguće da onakve modrice nastanu od anticelulit masaže. To zna svako ko je bio na tom tretmanu. Nataša je bila moj klijent i mogu da kažem da bih više volela da su modrice od masaže, a ne udaraca. Ali, nije tako nažalost.

Kako dalje piše “Alo”, Nataša je, međutim, još tokom trudnoće posumnjala da je Luka vara.

Kako se navodi, dok je ona provodila vreme kod kuće, mirujući, Luka je gotovo svake večeri izlazio u noćni provod, a do Nataše su sve češće stizale informacije da joj je neveran.

Luka je u jednom trenutku prestao da se krije, pa je na mesta gde izlaze Natašini bliski prijatelji dovodio različite devojke, piše ovaj list.

Bekvalčeva je nekoliko puta pokušavala da razgovara sa suprugom o tome, međutim on se pravdao da su mu to drugarice. Sukob je kulminirao u kobnoj noći, kada je Lazukić pretukao pevačicu, koja će danas podneti papire za razvod.