Celebrity News

Plan tajne trudnoće razotkriven: Kim i Kanje spremni za četvrtu bebu

Plan tajne trudnoće razotkriven: Kim i Kanje spremni za četvrtu bebu

Kako su pre samo 4 meseca postali roditelji, Kim Kardašijan (36) i Kanje Vest (40) , odlučili su da je pored ćerkice Nort (4) i sina Sejnt (1) i ćerkice Čikago koja ima samo 4 meseca, budući period idealan i za četvrtu bebu.

Naime, dolazak male Tru u porodicu Kardašijan - Džener zasita je uticalo na sve članove a ponajviše na Kim i Kanje.

Neće joj biti lako: Kim i Kanje imaju još dva specijalna uslova za surogat majku

- Oduvek je bilo pitanje kada će to stvarno biti. Uvereni su da mogu da se nose sa obavezama koje deca donose, jer su odgovorni a imaju i potpunu podršku - rekao je izvor blizak porodici.

Poznata rijaliti zvezda je u prethodnim trudnoćama imala više ozbiljnih problema, uključujući i višak kilograma koji je na njeno zdravstveno stanje jako loše uticao, te su je lekari upozorili da bi još jedna trudnoća mogla da bude pogubna po nju. Zato je par angažovao surogat majku, kojoj je za ovaj "poklon" platio oko 112.000 dolara. Kim i Kanje su veoma zahvalni surogat majci koja je ostvarila njihov san, te su tim povodom planirali da i za četvrtu bebu uključe istu ženu koja je rodila i bebu Čikago.

- Plan je da se do kraja godine ostvarimo ponovo u ulozi roditelja. Planiramo devojčicu, ali ni blizanci nisu isključeni  - ponosno su rekli roditelji.

Sasvim neočekivano izdanje sestara Kardašijan: Kim i Kortni uslikane u zajedničkom šopingu (foto)

S obzirom da je svima dobro poznato da sve što zamisli, ovaj par i ostvari, nikako ne možemo a da pomenemo činjenicu da se Kim odlično snalazi u ulozi majke, koja postiže da pored svih obaveza koje izuskuju deca, izgleda savršeno negovano i svakom trenutku, što nam svakako dokazuju i objave koje redovno kači na svoj Instagram profil. Ali, šta na sve to kažu, prijatelji, poznanici, fanovi?

- Većina njihovih prijatelja smatra ovo ludom idejom, te da zaista nije vreme, međutim kako se nisu osvrtali i na osude trećeg deteta, tako će i sada, u novim planovima, slušati samo svoje instinkte - dodao je izvor blizak bračnom paru.