Celebrity News

Duet koji se željno iščekivao: "Tropiko bend" i Dženan Lončarević predstavili numeru "Sinovi tame" (video)

Duet koji se željno iščekivao: "Tropiko bend" i Dženan Lončarević predstavili numeru "Sinovi tame" (video)

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropiko bend i Dženan Lončarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru pod nazivom "Sinovi tame".

Kako je naime, pesma "Veruj bratu", koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikanci nisu mnogo razmišalji kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

- Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad - kaže Sale iz Tropika dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:

- Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju.

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragićević, zvezda serije "Ubice mog oca".

Ako je suditi po reakcijama publike i pregledima na Jutjubu,Dženan i Tropiko uspeli su, još jednom kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokazu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju...

Uživajte...