Celebrity News

Čuveni plejboj potpuno promenio život: Nikome i dalje nije jasna veza Sofije Riči i Skota Disika

Čuveni plejboj potpuno promenio život: Nikome i dalje nije jasna veza Sofije Riči i Skota Disika

Iako su zajedno skoro godinu dana, mnogima i dalje nije jasna veza Sofije Riči i Skota Disika. Nije razlika u godinama ni najveća ni čudna, ali 15 godina u njihovim životnim ciklusima deluje malo smešno. Dok oni slave ljubav, među komentarima nedavno se pojavio jedan: ti kao da si joj dadilja, a ne momak.

Ovih dana par uživa u prolećnim radostima, putovanjima, hvale se na društvenim mrežama, a sve to njihovi pratioci burno komentarišu.

Објава коју дели Sofia Richie (@sofiarichie) дана 14. Јан 2018. у 3:41 PST

"Zar ne znaš da učenicama nije dozvoljeno da se zabavljaju sa profesorima?", "Drago mi je da imaš odraslog pratioca na putovanju", "Misliš, ideš s bebisiterom?" - samo su neke od primedbi.

Doduše, Holivud i svetska javnost znaju i za mnogo skandaloznije razlike, i to u "oba smera", ali devetnaestogodišnja Sofija i tridesetčetvorogodišnji Disik i dalje izazivaju česte komentare.

- Skot je zapravo moja muška verzija. Imamo vrlo sličan smisao za humor. On je zaista moja ljubav - izjavila je nedavno ćerka pevača Lajonela Ričija.

Izvori bliski Skotu su za "TMZ" rekli da se on drastično promenio od kada je sa Sofijom, a, kako tvrde njegovi prijatelji, ta romansa mu "baš prija".

Објава коју дели Sofia Richie (@sofiarichie) дана 17. Окт 2017. у 4:20 PDT

Naime, otac troje dece i bivši partner Kortni Kardašijan, godinama je uživao u statusu plejboja zbog svog raskalašnog načina života koji je podrazumevao lude žurke, žene i alkohol.

Upravo zbog toga je bilo iznenađenje kada je izabrao "klinku" za vezu koja se ispostavila kao ozbiljna.