Celebrity News

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Ljubavno - egzotična razglednica iz Meksika (foto)

Autor: | 28/06/2017

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Ljubavno - egzotična razglednica iz Meksika (foto)

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić važe za jedan od najskladnijih, ali i najlepših bračnih parova kod nas.

Streljašica i košarkaš iskoristili su mali odmor u svojim profesionalnim sportskim karijerama i otišli na odmor iz snova.

Destinacija - Kuba

- Pored bogate istorije koju ljubomorno čuvaju, najjači utisak na mene ostavljaju baš oni, Kubanci. Topli, vedri i uvek raspoloženi da vam pokazu grad i budu deo vaše avanture. Prolazeći kroz ulice, njihov način života me je ostavio bez teksta. Prizor me je rastužio i nisam mogla, a da ne pitam kako je moguće da su pored svega ljudi uvek veseli i razdragani. Kubanac je onako, u svom stilu odgovorio "Somos muy felizes por fuera, pero muy, muy tristes por dentro". Odjednom mi je Kuba postala još vrednija divljenja i inspiracije. Uvek kada je teško, nabaci osmeh, popij malo ruma i zaigraj salsu. Odmah sve prođe - napisala je Ivana pored fotografije koju je uslikala odmah pri dolasku na Kubu.

Zaljubljeni kao prvog dana Ivana i Danilo ne mogu se tako često videti u javnosti zajedno, jer je svako veoma posvećen svojim profesionalnim obavezama. Ipak, baš u ovakvim momentima, kada se karijere malo ostave po strani, njihova ljubav pokaže svoju lepotu i jačinu.

Ivana je na Instagramu podelila niz zajedničkih slika, a pratioci su oduševljeno lajkovali.

Podsećamo, olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana i košarkaš Danilo venčali su se tokom 2015. godine u Grčkoj. Popularni sportski par izgovorio je sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji daleko od srpske javnosti, u krugu porodice.

Autor: Story.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Instagram

Komentari (0)

Loading