Celebrity News

Emili Ratajkovski otkrila zašto na venčanju nije nosila belu venčanicu

Emili Ratajkovski otkrila zašto na venčanju nije nosila belu venčanicu

Kada je Emili Ratajkovski (26) u pitanju, na sve smo spremni. Seksepil kojim pleni, ali gracioznošću, osvaja svaki delić modne piste, a kada odluči da pretera, ne usteže se. Tada joj prijaju podjednako i pozitivni i negativni komentari.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 6. Нов 2017. у 10:34 PST

U februaru ove godine, sve je iznenadila vest da je zanosna lepotica stala na ludi kamen i da je venčanje sa svojim sadašnjim suprugom Sebastijanom Ber-Meklaudom, obavila u Opštini, bez pompe i ceremonije.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 2. Мар 2018. у 8:04 PST

Sve fanove, kao i prijatelje iznanedalia je ova činjenica, a još je više zagolicala radoznalost zašto se nije udala ni u haljini pa čak ni u beloj boji.

Emili Ratajkovski: Mediji još pišu o njenom raskidu sa bivšim dečkom, a ona se već udala za drugog (foto)

Sada je otkrila zašto je to tako...

- Nikada nisam imala želju da se udam u beloj venčanici. Zašto? Pa zato što ja nisam "čista" žena. Ja sam žena jakog karaktera, sa puno iskustva i seksepila i belo kao belo ne doživljavam na način na koji bi trebalo. Jednostavno ne vidim sebe u tome. Kada je došlo do momenta da treba da se udam, razmišljala sam o crvenom odelu, da bih se na kraju odlučila za senf žutu boju. I nisam pogrešila, to sam definitvno ja - rekla je Emili ovim povodom. 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 24. Феб 2018. у 12:10 PST

Takođe, poznata lepotica, otkrila je da su se i svi njeni gosti, najviše žene, koje su bile obučene kao i za svaki drugi dan, mnogo bolje provele nego da je sve sijalo i prštalo od sjajnih i svetlucavih toaleta, golih nogu i leđa.

- Iako sam nosila odelo i šešir, bacila sam bidermajer i to me ne čini manje nevestom nego bilo koju drugu - dodala je Emili.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 23. Феб 2018. у 1:32 PST

Sigurni smo da odelo ne čini čoveka, kao ni da venčanica nije garancija za srećan brak. Važno je kako se vi osećate iznutra, da nosite dozu odvažnosti i da umete da rečima iskažete ono što želite i osećate. A, odelo... Ono se na kraju svakako skine, zar ne?