Celebrity News

Ovo se ne dešava svaki dan: Milica Pavlović u pozorištu doživela lepo iznenađenje!

Ovo se ne dešava svaki dan: Milica Pavlović u pozorištu doživela lepo iznenađenje!

Milica Pavlović bila je oduševljena onim što su joj glumci priredili u pozorištu, i to za vreme predstave

Jedna od srpskih najatraktivnijih pevačica, Milica Pavlović, doživela je simpatičnu situaciju u Beogradskom dramskom pozorištu, kada je sa Draganom Mićalović gledala predstavu "Moj deda je aut" mladog autora Dušana Jankovića.

Reč je o predstavi koja prati porodičnu priču o tabu temama i ispitivanju granica razumevanja, a glumac Milorad Miki Damjanović zapazio je Milicu u prvom redu i prilagodio predstavu njenom prisustvu, pa ju je prozvao pred svima.

- Zamisli da ja obučem cipele i počnem da pevam pesme Milice Pavlović? - upitao je glumac svoju koleginicu tokom predstave, a na njeno pitanje o čemu priča, on je samo dodao: "Pa, to je naša najbolja pevačica! Ona je top riba - odgovorio joj je glumac.

- Zaista sam oduševljena predstavom! Uspeli su da ispričaju veoma zanimljivu i komplikovanu životnu priču, ali na jedan komičan i zabavan način. Primetila sam da je publika napustila nasmejana pozorište. Glumačka postava je sjajna, ja sam Mikija prvi put gledala u nekoj predstavi i oduševio me je, a moram da priznam i da sam se veoma iznenadila kada su u sred predstave pomenuli i mene. Prvo sam se zbunila, a onda sam počela da se smejem... Malo su me i posramili, ali im se zahvaljujem na tako lepom gestu - izjavila je Milica za telegraf.rs.