Celebrity News

Zašto su ruski mediji oduševljeni Milošem Bikovićem?

Zašto su ruski mediji oduševljeni Milošem Bikovićem?

Glumac Miloš Biković sve je šokirao raskidom sa koleginicom Aglajom Tarasovom, a evo kako ga predstavljaju ruski mediji.

Ruski mediji oduševljeni su uspehom našeg glumca na njihovom tržištu, te su ga javno pohvalili putem svojih medija i predvideli mu uspešnu karijeru.

Ostavio glumicu zbog top-modela: Miloš Biković u vezi sa poznatom Srpkinjom?

– Ruska filmska industrija je u porastu, a sve više srpskih glumaca puca na ruske filmove. Prošli februar je bio posebno uspšan za rusku kinematografiju. Objavljen je film „Ice“ – o ljubavnom trouglu između profesionalnih klizača na ledu. Tri dana kasnije, jedini ruski film prikazan u zvaničnoj selekciji na Berlinskom filmskom festivalu, „Dovlatov“ očarao je krritičare, a glavne uloge u oba filma su igrali srpski glumci: Miloš Bikovi i Milan Marić – navodi medij „Ruska Sližba“ i dodaje:

– Ruska filmska industrija u poslednje vreme doživljava neku vrstu buma. Zajedno sa veoma uspešnim filmovima, koji su prikazani na prestižnim filmskim festivalima, počelo je da se proizvodi sve više i više jakih komercijalnih slika namenjenih masovnoj publici.

– Ovo ogromno tržište privlači starije holivudske zvezde kao što su Arnold Švarceneger, Antonio Banderas i Džon Malković, a s druge strane mladim srpskim glumcima daje mogućnost da rade u Rusiji. Početak ovog trenda je postavio Miloš Biković, koji je prvo glumio Nikitu Mikhalkova u „Sunčevom uticaju“, a zatim je dobio glavnu ulogu u trileru „Duhless-2“. Oduševljeni njegovom „ubedljivom igrom“, režiser Oleg Trofimov i producent Aleksandar Andrijusčenko su ga angažovali za jednu od glavnih uloga u filmu „Led“. Po mišljenju producenta, ispred Bikovića je uspešna karijera u Rusiji, jer on veoma pažljivo pristupa ulogama i istovremeno ima šarm evropskog glumca – navodi se u tekstu stranog medija „Ruska služba“.