Celebrity News

Novo ruho i osmeh na licu: Emina Jahović počinje novi život a promenila je i stil

Novo ruho i osmeh na licu: Emina Jahović počinje novi život a promenila je i stil

Nakon što je pre dva meseca objavila da je na deceniju dug brak sa Mustafom Sandalom stavila tačku, Emina Jahović odlučila je da nastavi život dalje sa osmehom na licu. Iako je od objave razvoda retko dolazila u Srbiju, pevačica je sada ponovo u Beogradu.

Emina se nakon kraha braka sa turskom muzičkom zvezdom posvetila sinovima, a iako je bilo navoda da će se vratiti u Srbiju i ovde nastaviti život, ona je to demantovala objasnivši da će njen dom i dalje biti Istanbul, budući da ne želi da njeni naslednici Jaman i Javuz osete veliku promenu.

Posle dužeg vremena, Emina je iz Turske ponovo došla u Beograd, a sa sobom je "ponela" i novi imidž.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 20, 2018 at 3:27am PDT

Naime, ona sada nosi naočare za vid, sa kojima do sada nismo imali prilike da je viđamo, a da se njenim obožavaocima dopada ova promena dokazali su mnogobrojnim komentarima putem kojih su joj uputili komplimente za izgled. Prednjačili su fanovi koji su joj poručili da sada izgleda kao devojčica, a neki su se i našalili da je pokušala da se maskira.

- Ma dobro si se maskirala seko, video sam da je neko lepo žensko na slici i kliknuo, a kad tamo naša uvek draga Emina - našalio se jedan od njenih pratilaca.