Celebrity News

Stiže prinova: Pipa Midlton trudna po prvi put

Stiže prinova: Pipa Midlton trudna po prvi put

Stižu lepe vesti.

Pipa Midlton (33) i njen izabranik Džejms Metjus (41) objavili su vest da čekaju svoje prvo dete. Svi članovi porodice, prijatelji i poznanici oduševljeni su ovom vešću, a Pipa je svoju radost izrazila na poseban način:

- Kada je saznala da je trudna, bila je zatečena. Oduševljena, ali šokirana. Potom je usledio nalet sreće koji nije mogla da obuzda. Odmah je pozvala Džejmsa i svoju sestru Kejt Midlton kako bi sa njima podelila najsrećnije vesti - izjavio je izvor blizak porodici.

- Pipa i Džejms su savršeno iskoristili prve godine svog braka, te su sada odlučili da je vreme za proširivanje porodice. Oduvek su hteli decu, a sada je savršen tajming za to - dodao je izvor blizak ovom bračnom paru.

Protekli meseci su za ovaj bračni par bili ispunjeni tugom zbog borbe za potompstvo. Sada je vreme za neizmernu sreću.

Pipa Midlton udala se za multimilionera Džejmsa Metjuza u maju 2016. godine. Venčanje je održano u prisustvu porodice, prijatelja, članova kraljevske porodice i brojnih poznatih ličnosti.

Pipa je dve godine kasnije u 12 nedelji trudnoće, a po terminu, beba će stići u oktobru ove godine. U kraljevskoj porodici vlada dvostruka radost - Kejtino treće i Pipino prvo dete.

Čestitamo!