Celebrity News

Četiri sata provela na saslušanju: Nataša plakala i do detalja opisala kako ju je Luka tukao

Autor: | 24/04/2018

Četiri sata provela na saslušanju: Nataša plakala i do detalja opisala kako ju je Luka tukao

Saslušanje Luke Lazukića, Nataše Bekvalac i dadilje njene dece je završeno, a suprug pevačice koji je čitava dva sata davao iskaz, prema nezvaničnim saznanjima, na samom početku saslušanja izjavio je da nije kriv.

Lazukić je prvi danas saslušan u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a pred tužiocem je izjavio da je u noći između 13. i 14. aprila pevačica njega prva napala, prenose domaći mediji.

Nakon Lazukića iskaz su dale Nataša Bekvalac i dadilja koja radi kod nje, koje su u sudu provele četiri sata. Njihovom saslušanju prisustvovali su i Lazukićevi advokati.

- Sve je prošlo u najboljem redu, i Luka i Nataša i dadilja su dali izjavu, malo se odužilo saslušanje - rekli su Lazukićevi advokati za "Blic" kada je saslušanje završeno.

Ono što je najčudnije jeste da Natašinim advokatima, kako "Blic" saznaje, nije bio dozvoljen ulazak u sudnicu i Nataša je sve vreme morala da odgovara na pitanja Lukinih advokata.

U jednom momentu, emocije su popustile pred pitanjem o porodičnom životu i ljubavi sa Lukom. Nataša tada više nije mogla da izdrži i zbog toga se i rasplakala pred svima.

Iako ju je pet advokata Luke Lazukića "rešetalo", samo je jednom napravljena pauza od pola sata.

Nataša nije dobila objašnjenje zašto njeni advokati ne mogu da prisustvuju suđenju tokom ispitivanja.

- Za sada nemamo izjavu, postupak je zatvoren za javnost. Postupak će sve pokazati - bilo je sve što je rekao jedan od advokata iz Natašinog pravnog tima.