Celebrity News

Melanija slavi 48. rođendan, a svojim potezom Donald Tramp je sve iznenadio

Autor: | 26/04/2018

Melanija slavi 48. rođendan, a svojim potezom Donald Tramp je sve iznenadio

Iako u poslednje vreme u njihovom odnosu baš i ne cvetaju ruže, možda će se poslednjim potezom koji je napravio američki predsednik nešto i promeniti

Američka prva dama Melanija Tramp danas slavi rođendan, a detalji proslave još uvek su nepoznati.

Međutim, danima pre njenog 48. rođendana, koji slavi danas, 26. aprila, američki predsednik Donald bio je zauzet slanjem mejlova svojim najvernijim glasačima, u kojima ih je molio da svi učestvuju u rođendanskoj čestitki za njegovu suprugu Melaniju.

- Melanija je moja stena i oslonac i bez nje pored sebe ne bih bio muškarac koji sam danas. Ona drži sve konce u našoj porodici, ona je neverovatna majka našem sinu Baronu. Veoma sam ponosan na njene uspehe i nadam se da ćete joj svi vi poželeti sve najbolje na njen rođendan - napisao je Donald i poslao svoj mejl na stotine adresa, sve bez znanja svoje supruge.

Uz tekst je stavljena i poveznica na stranicu na kojoj se nalazi virtuelna rođendanska čestitka.

Da li ju je takav suprugov potez iznenadio, oduševio ili nešto treće, za sada nije poznato.

Ova bivša slovenska manekenka rođena je 26. aprila 1970. u Sloveniji, gde je i odrasla u gradiću Sevnici, tekstilnom centru bivše Jugoslavije. U to vreme nije ni sanjala da će jednog dana biti udata za američkog predsednika i time postati prva dama Amerike.

Oni koji je znaju kažu da nikada nije volela preterano isticanje u javnosti i da su joj draža bila druženja u društvu bliskih osoba. Udajom za slavnog milijardera, koji je ujedno aktuelni američki predsednik, život joj se promenio i postao baš ono što nikada nije htela.

U zlatnom kavezu: Melanija Tramp mrzi svoj život

Melanija je pre svega vrlo povučena osoba. Veći deo kampanje svog supruga provela je kod kuće sa sinom, objasnivši da desetogodišnje dete treba majku uz sebe. Za razliku od nekih predsedničkih supruga, Melanija Tramp vodila je život časne sestre, šale se američki novinari.

O njenim bivšim ljubavima ne zna se baš ništa, a da bi se priča o njoj učinila iole zanimljivom, potrebno je malo mašte, tvrde oni koji su je poznavali u njezinim dvadesetima.

Melanija Tramp: Od pepeljuge do prve dame (foto)