Celebrity News

I nju ćemo gledati u OVOJ seriji: Jelisaveta Orašanin je ponovo u Beogradu i radi punom parom

I nju ćemo gledati u OVOJ seriji: Jelisaveta Orašanin je ponovo u Beogradu i radi punom parom

Glumica Jelisaveta Orašanin, odnosno, od pre skoro godinu dana, Jelisaveta Teodosić, spakovala se nakon udaje za košarkaša Miloša Teodosića i otišla u Ameriku gde je provela najveći deo vremena od tada.

Sada se vratila iz Los Anđelesa i sletela pravo na set snimanja "stare" serije u kojoj ona ima novu ulogu! Iako su Katarina Radivojević, Bojan Perić, Danica Maksimović i Miki Manojlović odustali od serije "Urgentni centar" zbog navodnih uslova koji nisu zadovoljavali, izgleda da ima onih koji žele da učestvuju u ovom projektu i to je upravo Jelisaveta.

- Igram Megi, ona je stažistkinja - otkrila je glumica koja se uključila direktno sa seta u Jutarnju program na TV Prva i dodala kako se osetila kada je sletela u rodni grad.

- Božanstveno, zato što onog trenutka kako sam sletela nisam imala vremena ni da se oporavim i odmah sutradan ujutru krenula na snimanje. Brzo sam ušla u srpsko vreme.

Iako joj životu u Los Anđelesu deluje kao iz bajke, Jelisaveti ipak mnoge stvari iz Srbije nedostaju.

- Dosta stvari sam propustila dok sam bila tamo, ali nam je dosta ljudi tamo i dolazilo. Porodica mi nedostaje pre svega - mama, tata, sestra i Pavle. I duvan čvarci! Mnogo sam ih pojela od kako sam došla - istakla je ona.

Jelisaveta trenutno snima seriju "Urgentni centar", ali i "Ubice mog oca", dok će publika imati priliku da je ponovo gleda i u predstavi "Hotel 88".