Celebrity News

Nataša Bekvalac: Luka me je prisiljavao da pravimo drugu bebu

Nataša Bekvalac: Luka me je prisiljavao da pravimo drugu bebu

Nataša Bekvalac navodno se poverila prijateljici da ju je suprug Luka Lazukić prisiljavao da prave drugo dete i to baš na dan kada ju je, kako ona tvrdi, brutalno pretukao u njenom stanu na Dedinju.

Pevačica je ispričala da joj je muž nekoliko sati pre incidenta tražio da mu rodi bebu samo nakon mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju kako bi je zadržao u kući između četiri zida.

Kako je izgledao život sa Lukom: Novi detalji Natašinog iskaza u tužilaštvu

- Kada je Nataša saopštila Luki da ide kod kuma i saradnika Alena u studio da snimaju nove pesme, on se unervozio i pokušao da je uveri da joj odluka nije pametna. Govorio joj je da joj je rano da se vrati na posao jer se tek porodila i da treba da brine o njihovoj ćerki Katji zato što je dobra majka i takva treba da ostane. Takođe joj je rekao da je potrebna u kući i da ne može da podnese kada je drugi muškarci gledaju na nastupima, a da on nije tu - kaže izvor za "Kurir" i dodaje:


- Bekvalčeva je pokušala da mu objasni da im ponestaje novca i da je prinuđena na to da što pre mora da završi nove pesme i vrati se na scenu. Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore pobesneo i izvikao se na nju. Nije joj dozvolio ni da dovrši rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamera što je zaljubljena u ćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dete. Navodno, on ne želi da među njihovom decom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi čas da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva meseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: „Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem.“ Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad peva i da mu je namera da je drži samo pored sebe . Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana posle toga otrčala u studio. Posle nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on prebio - završava izvor.

PR tim Nataše Bekvalac u njeno ime je potvrdio ovu priču.

- Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period - poručio je pevačicin portparol.