Celebrity News

Razmažena diva: Poznati brend hoće da tuži Saru Džesiku Parker

Razmažena diva: Poznati brend hoće da tuži Saru Džesiku Parker

Sara Džesika Parker je zaradila milione kao Keri u seriji "Seks i grad", i to ne samo od honorara nego i od sponzorskih ugovora

Modna ikona Sara Džesika Parker (53) radila je s mnogim dizajnerima i brendovima, a sad je jedan od njih tuži. Brend nakita Kat Florens Dizjan potpisao je s njom ugovor i ona im je bila ambasadorka brenda. Sad je tuže jer kažu da se ona svog dela nije držala i traže milionsku nadoknadu. U javnost su tako procureli detalji ugovora i svi njeni zahtevi koji je razotkrivaju kao pravu divu.

U ugovoru je pisalo da se glumica ne sme snimati osim ako ona eksplicitno nije dozvolila. Posebno je naglašeno da nema nikakvog snimanja ni fotografisanja dok Sara Džesika jede, a svaki put pre nego što se kamera upali ona mora da da dopuštenje.

Na snimanjima glumica sme da uz pauzu kad god poželi, a svakako traži jednosatnu pauzu za ručak koji će ona odabrati, a sponzori platiti.

Sa sobom je vodila privatne vizažiste, frizere i stiliste, odnosno celu ekipu koja se brinula o njenom izgledu, a to je takođe plaćao sponzor. Svi oni su morali da imaju svoju "prikolicu" odvojenu od njene.

Објава коју дели Eleni (@eleni_velvet) дана 17. Апр 2018. у 8:58 PDT

Njena prikolica je morala da ima luksuzno kupatilo, a još je jednu tražila posebno za svoj ormar.

Za svaki intervju je htela pitanja unapred, a medije s kojima će pričati sama je birala.

Kad bi morala da putuje zbog promovisanja brenda, Parker je tražila kartu za prvu klasu plus još dve takve karte za njene goste. Što se tiče hotela, sponzori su morali da osiguraju apartman za nju i svakom od gostiju posebnu sobu. Ona bi po danu dobila 200 dolara, a gosti 100 dolara, a kompanija joj je morala da plati telohranitelje i kompletno osiguranje svaki dan.

Iako je ona smela da nosi nakit drugih brendova, nije smela da ih promovoviše, a glumica je Kat Florens Dizajnu zabranila da prave i koriste kartone s njenim likom u prirodnoj veličini.

Kompanja je sad tuži jer kažu da se nije držala svog dela ugovora.

- Odbila je sarađuje u promotivnim aktivnostima, nije htela da dođe na otvaranje londonske prodavnice brenda i stvarala je poteškoće - tvrde iz Kat Florens Dizajna, dok Parkerini advokati kažu da to nije istina.

- Nisu joj isplatili honorar nakon što je ona ispunila sve ugovorne obaveze, a nastavljaju da koriste njene fotografije za reklamiranje i promociju brenda - kažu.

Објава коју дели Edna.bg (@ednabgofficial) дана 26. Апр 2018. у 3:34 PDT