Celebrity News

Sale Tropiko: Gledati kako napreduju bića koja ste vi stvorili s osobom koju najviše volite je nemerljivo ni sa čim

Sale Tropiko: Gledati kako napreduju bića koja ste vi stvorili s osobom koju najviše volite je nemerljivo ni sa čim

Sale Tropiko, kako Leskovčanina Aleksandra Cvetkovića publika već godinama zove i poznaje, za „Scenu” je ispričao kako došlo do saradnje sa glumcem Vukom Kostićem, koliko ima šešira u ormaru s obzirom na to da su mu zaštitni znak i da li je njegova supruga Jovana žrtvovala karijeru pevačice zarad porodice.

On otkriva da su supruga i ćerke najbolje društvo.

- Najlepši dan za mene je proveden sa najmilijima. Najbolje se osećam sa ćerkama i ženom u prirodi, bilo da je to more, planina, jezero, reka ili neka šumica i park. Gledati kako napreduju bića koja ste vi stvorili i podarili im život s osobom koju najviše volite je nemerljivo ni sa čim. Sa takvom osnovom i poslovni uspesi su veliki kao planina.

Sa kolegom Dženanom snimili ste spot za duet „Sinovi tame” u kojem ulogu ima i Vuk Kostić, koji je spot režirao?

- Nisam ni imao sumnje u ekipu koja ga je radila sa rediteljem Vukom Kostićem na čelu, koji je fantastičan prvo čovek, a potom i veliki surovi profesionalac. Ovo nam je sa njim četvrti spot koji smo uradili. Ponosan sam što ga imam za prijatelja.

Vaša supruga Jovana zapostavila je pevački poziv zbog porodice. Da li se uželela scene?

- Mislim da Jovani i nije žao što nema nove pesme i što ne nastupa. A što se tiče muzike, ne nedostaje joj, često ima priliku da zapeva za svoju dušu i za odabrane. Kako se oseća, možete nju da pitate.

Mnogi su se radovali kada ste došli da budete član žirija „Pinkovih zvezdica”; zašto ste odustali?

- Iako je bilo predivno sedeti u žiriju i ocenjivati divnu talentovanu dečicu, morao sam da se povučem sa tog zadatka jer Jovana nije mogla sa dvoje dece da bude sama po ceo dan. Uz pripremu za nastupe, emisije, razna snimanja, „Zvezdice” su bile previše, i zato sam se njih odrekao. Đina i Helena zahtevaju svoje vreme, tako da im je i otac neophodan uz vrlo posvećenu majku.

Fanovi su oduševljeni energijom koju imate i kažu mnogi da bi retko ko mogao da vam parira u fizičkoj spremnosti da istovremeno igrate i pevate na sceni. Ulažete li mnogo napora da biste bili u takvoj kondiciji?

- Muzika me nosi i to jednostavno izlazi iz mene. Ritam me tera da igram i naše pesme su uglavnom takve da čovek ne može da sedi miran uz njih. Da bi čovek imao energiju i bio spreman da satima bude aktivan na sceni, mora da vodi računa o ishrani i da vežba. Pet puta nedeljno treniram i pazim kako se hranim jer sa sto kila ne bih mogao da budem u kondiciji. Bilo bi smešno gledati stokilaša kako đuska, zar ne?!

Vaš zaštitni znak su šeširi, koliko ih imate?

- Imam oko 20 šešira i mnogo naočara. Volim i patike i imam ih u skoro svim bojama jer dobro prate moj stil.