Celebrity News

Stigao je i spot: Ova verzija naše evrovizijske pesme je oduševila mnoge

30/04/2018

Stigao je i spot: Ova verzija naše evrovizijske pesme je oduševila mnoge

story

Veliko izenađenje su nam naši predstavnici na predstojećoj Pesmi Evrovizije koja će početi 8.maja u Lisabonu, Sanja Ilić i Balkanika, priredili pre nekoliko dana saopštenjem da se čuveni kompozitor neće pojaviti na sceni muzičkog takmičenja i da će umesto njega nastupiti Iva Banićević. A sada nam stiže još jedno iznenađenje, spot za pesmu "Nova Deca", i to spot za verziju pesme na engleskom jeziku.

Sanja Ilić i Balkanika će na Evroviziji pevati na srpskom jeziku jer pesma, prema njihovom mišljenju, najlepše zvuči na našem maternjem.

Spremili su ipak, i verziju pesme na portugalskom i na engleskom. Ova druga je na svečanom ispraćaju naših evrovozijiskih predstavnika osvojila sve simpatije. Odlični komentari prate i spot.

Pažljivo ga pogledajte i recite nam šta vi mislite o njemu!

Do Evrovizije brojimo sitno. I navijamo za naše predstavnike koje će na sceni nosite kostime dizajnerke Nevene Ivanović. Koreogarfiju za njihov nastup osmislio je koreograf i baletan Milan Gromilić, dok je nastup režirao Gorčin Stojanović, reditelj pobedničkog nastupa Marije Šerifović na Evroviziji u Helsinkiju 2007. godine.