Celebrity News

Nina Radulović: Hoću da budem najbolja, a ne samo najlepša

Nina Radulović: Hoću da budem najbolja, a ne samo najlepša

Iako je verovala da će jednog dana postati stomatolog, Nina Radulović se ipak po završetku gimnazije odlučila za novinarstvo. I zbog tog izbora se, ističe, nikada nije pokajala. Do sada smo je gledali u različitim TV formatima, a nedavno je, kao voditeljka "Nacionalnog dnevnika", postala stalni član ekipe Informativnog programa TV Pink. Zbog novog angažmana, praznog hoda i vremena za sebe gotovo da i nema, ali dogodilo joj se, kaže, upravo ono što je želela, tako da sada ne sme da se žali.

- Naprotiv, snalazim se tako što sina Lava povedem na posao, uključim ga u sve što mi se dešava, pa je, čini mi se, i više sa mnom, doduše u funkciji mog malog pomagača, što mu izuzetno imponuje - priča Nina za "Novosti" i otkriva šta je presudilo da prihvati ponudu TV Pink.

- Na toj televiziji zaposlena sam već šest godina, tako da je ovaj "transfer" bio samo iz jedne redakcije u drugu. Ova ponuda je bila ono što sam želela dugo, ali nije mi do sada data prilika da iskažem svoje profesionalne težnje. Međutim, kako se stvari dešavaju uvek kad im je to suđeno, nije me iznenadio poziv čelnih ljudi TV Pink, jer su se baš u tom periodu upraznila mesta u informativi, pa nije bilo mnogo ni vremena za razmišljanje. Posle dogovora, sela sam za čuveni sto "Nacionalnog dnevnika" i odmah bila u "pogonu". Mislim da je sve što sam prošla za ovih 10 godina karijere imalo smisla, dopunilo je moje iskustvo i znanje, pa je poziv u informativu usledilo kao logična posledica. U međuvremenu sam i na jednoj kablovskoj televiziji vodila autorsku emisiju. Takođe, sve ovo vreme pišem u štampanim medijima i radim u marketinškoj industriji - objašnjava Nina koja deli sa fanovima i kako inače reagujete na promene i da li ih lako prihvata.

- I ta fleksibilnost prema promenama i izlasku iz zone komfora se uči. Nema napretka ako tavorite u mestu. Onog momenta kad sam to shvatila i pristala na način života koji podrazumeva stalna kretanja u profesionalnom i ličnom smislu, postala sam srećnija i naučila sam da se brzo adaptiram. U prilog tome idu i godine, jer posle tridesete čovek shvata da ne treba da udovoljava drugima nego da se obračunava sa sobom - kaže voditeljka koju ne oduševljava što je mnogi smatraju jednim od najlepših TV lica.

- Iskreno, mada mi mnogi neće poverovati, uopšte se ne oduševljavam kada mi to govore, jer je to nešto što sam dobila od Boga. Više bih volela da dostignem taj nivo u svom profesionalnom razvoju pa da publika može da kaže: "Ona je jedna od najboljih novinarki". To bi za mene bio uspeh. Ne znam da li mi je lepota odmogla ili pomogla, jer ja ne igram na tu kartu. Svi koji me poznaju znaju da svoj izgled nisam nikad stavljala u prvi plan.