Celebrity News

Čestitka za rođendan zbog koje je Dejvid Bekam jedva zadržao suze (video)

Čestitka za rođendan zbog koje je Dejvid Bekam jedva zadržao suze (video)

Na svoj 43. rođendan bivši fudbaler Dejvid Bekam je svoju porodicu poveo na slavljenički ručak, no, za potpunu sreću nedostajao je njegov najstariji sin, 19-godišnji Bruklin, koji već nekoliko meseci živi i studira u Njujorku. Ipak, očev rođendan Bruklin nije želio propustiti, stoga je u tajnom dogovoru sa majkom Viktorjiom priredio iznenađenje kakvom se nije nadao.

On je jedan od najpoznatijih britanskih fudbalera svih vremena, a iako je odavno u penziji i dalje je zanimljiv javnosti. Informacije iz svog života danas rado deli sa gotovo 45 miliona fanova na svom Instagram profilu, a poslednja objava oduševila je sve.

U sredu, 2. maja fudbaler proslavio je svoj 43. rođendan. Nakon što su mu supruga Viktorija Bekam i troje od četvoro dece, Romeo, Kruz i Harper, čestitali rođendan putem društvenih mreža, BecKam ih je odveo i na rođendanski ručak.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on May 2, 2018 at 2:25pm PDT

Dolazak Bruklina fudbaleru izmamio je suze, te je Dejvid jedva upitao sina "što on radi ovde". Čini se kako je jedino Viktorija znala za ovo iznenađenje, budući da su drugi članovi porodice ostali u šoku.

A evo i kako je mala Harper čestitala tati Dejvidu rođendan...