Celebrity News

Koliko su samo čarobne: Sara Džesika Parker sa bliznakinjama u šetnji njujorškim ulicama

Koliko su samo čarobne: Sara Džesika Parker sa bliznakinjama u šetnji njujorškim ulicama

Iako nju često možemo videti na različitim događanjima, na crveni tepih redovno stiže sama ili u društvu supruga. Ipak, ovog je puta, američka glumica i dizajnerka napravila je izuzetak i crvenim tepihom prošetala sa svojim osmogodišnjim bliznakinjama.

Poznato je da Sara Džesikaa Parker (53) u svakom trenutku želi zaštiti svoje ćerkice od znatiželjnih pogleda pa se retko kad pojavljuje sa njima u javnosti. Ipak, zvezda serije "Seks i grad" povela je svoje ćerke Tabitu i Marion na gala večeru njujorškog baleta, organizacije koju već godinama podržava.

Devojčice su na crveni tepih stigle u haljinama s cvetnim dezenom, dok je njihova slavna majka zablistala u jednostavnoj, beloj kreaciji. Sara Džesika Parker sa sobom ipak nije povela 15-godišnjeg sina Džejmsa. Koliko primećujemo, događaj je ovog puta propustio i njen suprug Metju Broderik s kojim je već 20 godina u braku.

Poslednjih godina se 53-godišnja glumica posvetila dizajniranju - nakon kolekcije cipela i torbica te malih crnih haljina, Sara je nedavno predstavila i prvu kolekciju venčanica. Ipak, prošle godine se vratila glavnom ulogom u seriji "Razvod" koja je osvojila nominaciju za Zlatni globus te dobila i drugu sezonu, a u aprilu je na Tribeca Film Festivalu predstavljen i njen novi film "Blue Night".