Celebrity News

Eva Longorija proslavila baby shower na pidžama žurki (foto/video)

Eva Longorija proslavila baby shower na pidžama žurki (foto/video)

Poznata glumica Eva Longorija (43) proslavila je juče baby shower sa svojim prijateljima i najbližom rodbinom u svojoj kući u Los Anđelesu.

Naime, glumica je na proslavi trudnoće, nosila prelepu belu spavaćicu te je i od svih pristurnih VIP ličnosti zahtevala isto. Svi koji su se našli na ovoj sjajnoj žurci povodom budućeg dolaska bebe, nosili su zanimljive pidžame, raznih motiva, a među najpoznatijim Evinim prijateljicama našle su se i Melani Grifit, Sofija Buš, Elizabet Benks kao i prelepa Rozelin Sančez.

A post shared by Ken Paves (@kenpaves) on May 5, 2018 at 2:10pm PDT

Pored odličnog raspoloženja kojim je glumica plenila, zapazili smo činjenicu da Eva i u poodmakloj trudnoći izgleda savršeno. Bela haljina sa čipkastim rukavima koju je spustila preko ramena zaista joj dobro pristaje. Osmeh i sreća koju su joj pružili njeni najmiliji ostaće zauvek upamćena, kao i dokumentovana sjajnim fotkama i video klipovima.

Prijatelji su je obasipali poklonima, plišanim igračkama i cvećem, a detalj koji je nama zapao za oko svakako su bili i medenjaci sa natpisom "baby Baston".

U nastavku, imate priliku da vidite kako je Eva proslavila ovaj dan te i da "ukradete" poneku ideju ukoliko u svojoj okolini imate nekog ko uskoro treba da se ostvari u ulozi roditelja. Priredite mu ovakvo preslatko iznenađenje.

A post shared by Anne Winters (@annewinters) on May 5, 2018 at 2:04pm PDT

A post shared by Ken Paves (@kenpaves) on May 5, 2018 at 2:22pm PDT