Celebrity News

Da li je Ešli Grejem jedini top model koji uliva nadu ženama bez samopoštovanja?

Da li je Ešli Grejem jedini top model koji uliva nadu ženama bez samopoštovanja?

Dok joj se jedni klanjaju do poda, drugi joj upućuju i više nego oštre reči kritike na račun njenog izgleda. Od kada se u svetu pojavio termin "plus sajz manekenka" ona je među vodećima. Kao takva često je i najviše omražena, ali je svakako žena čije stavove treba da saslušate. Ešli Grejem je mnogo više od običnog modela i sa razlogom je jedna od najuspešnijih manekenki.

Ešli poslednjih godina dominira - od naslovnih strana za "Vogue" do najtraženijih modnih revija.

Ona je svuda prisutna sa svojom neverovatnom energijom koju širi, preokrenula je, takoreći, modnu industriju, a 2016. izabrana je za ženu godinu po izboru magazina "Glamour".

- Zaista sam pokušala da napravim neku promenu. Želim da sve više kuća pravi kvalitetnu odeću za žene sa oblinama, da njih ne bude sramota da hodaju ulicama i da imaju lepo mišljenje o sebi. O tome treba stalno da se govori - rekla je svojevremeno stranim medijima.

U intervjuu za "Well+Good" dodatno je objasnila:

- Boja kože nije trend, boja očiju, ili veličina i oblik tela nisu trendovi. O tome se radi. Ne možemo i ne treba svi da budemo ukalupljeni u jedan stereotip. Lepota je u različitosti.

Ešli je takoreći svoju misiju i ispunila, jer je sve življi trend plus sajz modela, a iako često ne nailazi na odobravanje, ona ne odustaje. Kreirala je kolekciju kupaćih kostima za punije, a sada je u punom jeku promocije. Otišla je i tu korak dalje i nedavno je objavila neobrađene fotografije kojima reklamira i modele, ali i sebe.