Celebrity News

Stefan Buzurović: Moja žena je zmaj!

Stefan Buzurović: Moja žena je zmaj!

Stefana Buzurovića osim kao voditelja publika prati u seriji "Istine i laži", gde tumači lik Pavla Filipovića. Zbog svakodnevnih snimanja, poznati glumac priznaje da ne provodi onoliko vremena sa porodicom koliko bi voleo, te da je većina obaveza pala na njegovu suprugu Danijelu.

- Danijela je ta na kojoj su sve obaveze. Ja sam samo stanar koji dođe da prespava. Daca je stvarno žena zmaj. Mada, meni nije naporno nikada da provodim vreme sa decom, ma koje obaveze me čekale. Trudim se da posao držim van kuće ili da ga obavljam kada mi ukućani spavaju. To je mnogo bezbolnije nego da deca pričaju u vrtiću kako tata priča sam sa sobom - kaže Stefan.

On ističe da se balans između karijere i porodice svodi na to sa kim delite život.

- Sve je stvar dogovora, planiranja, razumevanja i imanja roditelja i sestara koji su tu da pomognu. Kada me pitaju šta mi najteže pada, uvek kroz šalu kažem da je to mladi luk na prazan stomak - kaže glumac.

Njegov sin Nestor je nekoliko puta bio sa poznatim tatom na poslu. Ipak, on smatra da su on i malena Klara i dalje veoma mali, a mališanima nije mesto u studiju ili iza scene.

- To je jedino kada nije bilo druge opcije. Bez obzira na njihovu znatiželju, smatram da su još uvek mali i da studio i prostor iza scene nisu mesta za decu.

Između ostalog, Stefan je progovorio i o roditeljstvu.

- Neverovatno je kada postanete svesni da postoje bića koja su apsolutno zavisna od vas i koja volite više nego što ste mislili da je uopšte moguće voleti. Najteže u roditeljstvu je to što vreme strahovito brzo prolazi.

Објава коју дели stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) дана 28. Феб 2018. у 7:09 PST

Smatra da on i supruga nisu strogi roditelji.

- Vrlo smo složni kada su zabrane u pitanju, osim što im ja dajem da piju ledenu vodu i da budu na promaji. Najvažnije je da nauče da znaju gde ima, a gde nema mesta kompromisu - naglašava on.

Bilo kako bilo, srećan je što ima dosta posla.

- Nema tog glumca koji je iole uspešan u ovom poslu, a da nije radio više projekata istovremeno. Danas je privilegija raditi i zato sam srećan što sam 'rastrzan'. Nažalost, ne provodim sa porodicom onoliko vremena koliko bih želeo, ali uskoro će se i to promeniti. Dolazi odmor i tada me niko neće odvojiti od Danijele i dece. Mislim da je pogrešno reći da iko ili išta trpi. Jednostavno je takav period i hvala Bogu na tome - rekao je Stefan.

Bebsi i Šica...nema mi pomoći ? #kopaonik #skijalistasrbije #predah #moježene #nemamispasa #kojesutopriče

Објава коју дели stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) дана 1. Мар 2018. у 10:49 PST