Celebrity News

Nikolina Pišek ponovo na malom ekranu: Ovaj projekat je toliko sladak i neopterećujuć da mu nisam odolela

Nikolina Pišek ponovo na malom ekranu: Ovaj projekat je toliko sladak i neopterećujuć da mu nisam odolela

Voditeljka Nikolina Pišek nakon duže pauze na malom ekranu! HRT, Nova, B92, Prva, rijalitiji, emisije sa crvenog tepiha, takmičarski šou, skoro da nema zabavnog formata u kojem se atraktivna voditeljka nije oprobala, a gledali smo je i u nekoliko serija.

Nakon odlaska sa Prve pre dve godine, Nikolina je nestala sa malog ekrana, a sada se vraća i to na Happy, u kvizu "Soba sreće" koji počinje u sredu uveče. Lepa voditeljka otkriva šta je bilo presudno da prihvatite ovaj projekat.

- Meni su i nakon odlaska iz Ekskluziva na Prvoj nuđeni razni projekti, ali sam odlučila da moj stav bude bez kompromisa. Ili ću raditi nešto u čemu uživam, i u čemu mi je savest potpuno čista, ili neću raditi ništa na televiziji. Ovaj projekat je toliko sladak i neopterećujuć, prigodan za celu porodicu i svaki uzrast, toliko je simpatičan, da mu jednostavno nisam odolela - rekla je Nikolina za Mondo.

- Trenutno na malim ekranima imamo mnoštvo drugačijih formata, može se reći da ih ima i previše, tako da je presudlia činjenica da je u pitanju pre svega edukativan, ali i zabavan projekat.

Televizija "Happy" samo nam je zagolicala maštu najavom, da li možete da nam otkrijete šta će biti čija uloga u kvizu?

- Ovaj format podeljen je, takoreći, u dva segmenta. U jednom učestvuje takmičar u studiju, koji odgovara na pitanja, a u drugom, u 'Sobi sreće', sede članovi njegove ili njene porodice. Domaćin Ivan Bauer će ispitivati učesnike, a ja ću biti zadužena za deo sa njihovim porodicama. Članovi porodice verifikuju tačne odgovore, i uz faktor sreće odlučuju i o tome koliku će takmičar nagradu osvojiti. Presudno neće biti znanje, jer je nemoguće da neko zna baš sve, već i sreća - rekla je Nikolina.

Nikolini je ovo prvi kviz, a Bauer već ima bogato iskustvo iz formata "Slagalica" i "Sam protiv svih", da li je imao neki dobar savet?

- Imaću šta da naučim od njega. Meni ovo jeste prvi kviz u karijeri, verovatno i jedini koji ću voditi, ali je simpatičan i pozitivan, tako da ne osećam neke poteškoće koje možda inače prate rad na ovakvom formatu. Ivan je neverovatan, divno je raditi sa njim, veliki je profesionalac i veoma je opušten - rekla je Nikolina i otkrila da li bi se ona prijavila u kviz, i koji.

- Jao, ja sam veliki tremaroš, mislim da bih abecedu zaboravila kada bi me stavili pred kamere i propitivali. U nekolicini ranijih takmičarskih projekata u kojima sam učestvovala, a bilo ih je, uvek mi je trema bila problem.

Postoji li neka oblast u kojoj bi 'izdominirala'?

- Uh, ne znam šta bih izdvojila, moj mozak ima neverovatan talenat da skladišti neke potpuno čudne i nebitne informacije. Ponekad se pitam i gde sam neke od njih čula, i zašto sam ih uopšte zapamtila (smeh). Verovatno bih iz glave 'izvukla', recimo, koliko godišnje jaja nosi iguana ili neki sličan uvrnuti podatak - iskrena je Nikolina koja na pitanje da li ima neki savet za mlade koji žele da budu pred kamerama kaže:

- Iskreno, trenutno živimo u takvom vremenu, da televizija uopšte više nije presudna za to da li će neko biti pred kamerama, ili neće. Postoji toliko nove tehnologije, društvene mreže, pa Jutjub, brojni kanali kojima mladi mogu doći do publike. To ujedno znači da više ne postoji ni zlatni standard, kakav je svojevremeno važio na televiziji. Lično, nisam za takav vid promocije, ko voli, neka izvoli, ali meni to nije ni zanimljivo, ni simpatično - rekla je Nikolina.