Celebrity News

Pored sjajnih toaleta, Met gala pršti i od ljubavi: Ovo su najlepši parovi s popularnog događaja

Pored sjajnih toaleta, Met gala pršti i od ljubavi: Ovo su najlepši parovi s popularnog događaja

Danas je upriličen napoznatiji događaj godine pod nazivom "modni Oskar" te ove godine slavi 70. godišnjicu, pa će i večeras na uobičajenoj lokaciji, tačnije u njujorškom muzeju Metropolitan.

Met gala veče nosilo je tematiku "Nebeska tela: Moda i katolička mašta" gde su posetioci imali prilku da vide izložbu najrazličitijih modnih komada.

Ono što je svakako privuklo pažnju su neverovatne toalete poznatih dama, koje su ponosno pozirale fotofrafima i radoznalim pogledima. Međutim, ovaj sjajan događaj uveličali su i najelegantniji ljubavni parovi holivudskog neba.

Na glamuroznom događaju pojavilu se neki dobro poznati parovi poput Džordža i Amal Kluni ili Žizel Bundšen i Toma Bredija.

Ali, osim onih dobro znanih, za neke parove ovo je bilo rijetko pojavljivanje u javnosti pa su se tako Kajli Džener i Trevis Skot prvi put od rođenja male Stormi pojavili u javnosti.

Najpoznatiji holivudski šmeker Bredli Kuper i njegova zanosna supruga Irina Šajk takođe su se nakon dužeg perioda pojavili zajedno, a Kol Sprus i Lili Rejnhart su ovim pojavljivanjem javnosti potvrdili svoju ljubavnu vezu. Neizostavni su i Hejli Boldvin i Šon Mendes kao i Skarlet Johanson i Kolin Jost.