Celebrity News

U trećoj sezoni serije "Ubice mog oca" ključni lik tumači OVAJ poznati glumac

U trećoj sezoni serije "Ubice mog oca" ključni lik tumači OVAJ poznati glumac

Uskoro počinje snimanje treće sezone popularne serije „Ubice mog oca“, a jedna od glavnih uloga, lik načelnika za narkotike pod imenom Bogdan, dodeljena je našem poznatom glumcu Ljubomiru Bandoviću. On poručuje da je ova uloga pisana za njega.

Lik kojeg će tumačiti Ljuba Bandović biće ključan u razotkrivanju veze između narko-klanova, kriminalaca i policije, a poznati glumac za „Blic“ otkriva sve o tome. Bandović nam je potvrdio da se sprema za novu ulogu.

- Služba ostaje služba, samo uniformu menjam civilkom. Upravo čitam scenario, vidim da pruža razne mogućnosti i da svašta može da se pravi jer je taj svet pun obmana, laži, dokazivanja i ostalih stvari. Generalno mi je zanimljivo da se bavim time. Bitno je da taj Bogdan, koga treba da igram, čini nešto za radnju u seriji, a čini veoma mnogo - u dahu je izjavio Ljubomir Bandović.

Na konstataciju da mu poslednjih godina reditelji dodeljuju uloge državnih organa, on kroz osmeh odgovara:

- Svakom svoje, verovatno funkcionišem u tim okvirima i ljudi to traže. Pružam im to što im treba i ja se zaigram. Izazov je, čim sam prihvatio. Više ne radim na tome što mi nije izazov i kada nemam vremena. Ovo mi je veoma zanimljivo.

Kako otkriva izvora blizak produkciji, u trećoj sezoni sve će se vrteti oko narkotika i veze između zabranjenih supstanci i glavnih likova.

- Gotovo šest meseci radi se na pisanju scenarija za treći nastavak serije „Ubice mog oca“. Akcenat je stavljen na dosadašnji tok priče, a svi će imati prilike da vide šta se dešava sa inspektorom Aleksandarom Jakovljevićem, Predragom, Mirkom, Marijom i ostalim likovima. Osnovni zadatak lika Bogdana biće da otkrije ko je sve od glavnih aktera umešan u proizvodnju i prodaju narkotika, kao i da li neko od glavnih likova uzima neku od tih nedozvoljenih supstanci - otkriva za „Blic“ izvor upućen u celu priču i dodaje da postoji mogućnost da se u trećoj sezoni pojavi i jedan strani glumac.

- Određeni glumci sa kojima se još potpisuju ugovori biće pravo iznenađenje koje niko nije očekivao. Čak mislimo da niko od njih nikada nije igrao takve uloge kakve su napisane u scenariju. U toku su pregovori i sa jednim stranim glumcem koji uživa veliku popularnost - kaže izvor iz produkcije.