Celebrity News

Poznati sportista je nova ljubav Katarine Grujić?

Poznati sportista je nova ljubav Katarine Grujić?

Iako je pre samo nekoliko nedelja stavila tačku na romansu sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem, Katarina Grujić rešila je da otpočne emotivnu vezu sa poznatim bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

- Ognjen već dugo igra za "AEK" iz Atine, a Katarina danima uživa u njegovom društvu u Grčkoj, te mnogi u njenom okruženju komentarišu da je dugo nisu videli tako zaljubljenu. Nedavno su se upoznali i između njih odmah su sevnule varnice - otkriva izvor "Blica".

Grujićeva svakog dana na društvene mreže postavlja fotografije i snimke iz raznih krajeva Grčke, te nema sumnje da i te kako uživa na početku veze sa poznatim sportistom.

Poput njenih prethodnih izabranika, ni ovog još uvek ne želi da predstavlja javnosti, pa je na svim objavama sama.

Kako pišu domaći mediji, Katarina i Ognjen su se pre nekoliko dana "zapratili" na Instagramu, a mnogi su primetili da im je profilna slika na ovoj mreži ista.

Podsetimo, Katarina je pre Ognjena nepunih godinu dana bila u vezi sa Kostom, sa kojim je bila nakon što je ljubav sa Nemanjom Buhom pukla. Mnogi se sećaju i njenog nekadašnjeg dečka Borisa Stamenkovića, jer je ta romansa, započeta u rijalitiju "Farma", i te kako punila novinske stupce.

??

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Dec 11, 2017 at 10:25am PST