Celebrity News

Tristan Tompson prvi put nakon rođenja ćerke: Tru me je promenila!

Tristan Tompson prvi put nakon rođenja ćerke: Tru me je promenila!

Nakon skandala koji je priredio svojoj supruzi Kloi Kardašijan, kao i poniženja tik pred porođaj, poznati košarkaš oglasio se prvi put nakon rođenja ćerkice Tru.

- Ona je super. Spava, jede, plače. To je u stvari sve što bebe u ovom periodu znaju da rade.

S obzirom da je u medijima kružila priča da će mala Tru posle Tompsonove prevare, zbližiti supružnike, košarkaš je bio iskren i tim povodom:

- Devojčice menjaju okolnosti, prave od vas emotivne lutke koje se prilagođavaju njihovim potrebama i okolnostima.

S obzirom da Tristan iz prvog braka ima sina sa bivšom suprugom Džordan Kreg, uporedio je čak i odnos sa sinom i sa ćerkom kao i šta nosi vaspitanje dečaka i devojčice

- Kao što pomenuh, sa devojčicama si nekako emotivniji. Sa dečakom je u smislu „hej čoveče, ma nije to ništa, biće sve ok“. Dok sa Tru imam potpuno drugačiji pristup kao „tu je tata da te nahrani, ne brini ništa“. Menja te. Promenila me je.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Poznati košarkaš takođe je dodao da ne tepa svojoj deci, jer smatra da sa njima treba razgovarati potpuno normalno, bez bablingovanja.

- Oni su naša mala kopija, s toga morate biti verodostojni da bi kopija ispala što bolje - dodao je Tristan.

Košarkaš Tristan Tompson je samo nekoliko dana pre nego što je dobio ćerku sa Kloi Kardašijan, uhvaćen u društvu tri devojke.

Što se tiče njegovog odnosa sa Kloi, nije bio baš raspoložen o tome da priča, ali je zato izvor blizak paru prokomentarisao sledeće:

- Iako je Kloi uvek govorila da se sve dešava s razlogom, te je sigurna da je tako i ovog puta. Kloi voli Tristana. A ako je Lani Blair bila razlog da se njih dvoje zbliže, onda je Kloi u pravu po stoti put.