Celebrity News

Bane Opačić pevanjem zapalio Centar “Sava”: Ispunio sam svoj san

Bane Opačić pevanjem zapalio Centar “Sava”: Ispunio sam svoj san

Ovacije kojima ga je pozdravio prepuni Centar “Sava” na njegovom prvom solističkom koncertu pokazale su da je Bane Opačić ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze.

Hiljade ljudi koji su bili u najpoznatijoj koncertnoj dvorani na Balkanu ali i mnogo više njih koji nisu uspeli da dođu do ulaznice pokazali su da je Opačićeva odluka da se predstavi kao kantautor bila pun pogodak. Toliku ljubav i pažnju obožavalaca on je uzvratio otpevavši im neke od svojih najvećih hitova u novom ruhu, sa autentičnom emocijom i novim aranžmanom, uspevši svojim glasom da zapali atmosferu od prvih taktova.

U muzičkom spektaklu uživali su izmedju ostalog i Marija Šerifović, Goca Tržan sa suprugom Rašom, Mirza Selimović, Dženan Lončarević, Aleksandar Milić Mili, Ana Sević, a počasno mesto u publici zauzela je Banetova supruga Nina koja je, kako je sam nebrojeno puta isticao, njegova pokretačka snaga i inspiracija za sva njegova dela.

- Ispunio sam svoj san, a pošto je kompletna zarada namenjena deci bez roditeljskog staranja ovaj koncert će pomoći i da se ispune još neki snovi - rekao je Bane i najavio da je ovo tek početak njegovih koncertnih druženja sa publikom.