Celebrity News

Kako je Melanija uspela da razneži i svog supruga?

Kako je Melanija uspela da razneži i svog supruga?

Na događaju u Beloj kući, organizovanom ove nedelje u čast majki i supruga vojnika, prva dama Amerike Melanija Tramp otvoreno je govorila o tome šta za nju znači majčinstvo, za što je nagrađena velikim aplauzom i pohvalom supruga

- Dan majki, koji obeležavamo ove nedjelje, slavi se samo jednom godišnje. Ne znam za vas ostale, ali mislim da majke treba da budu slavljene svakog dana - započela je svoj govor Melanija, praćena gromoglasnim aplauzom.

Prva dama sa suprugom, trenutnim američkim predsednikom ima 12-godišnjeg sina Barona, pa je o podizanju deteta nastavila da govori iz prve ruke.

- Potrebno je neverovatno puno snage, gomila vremena, neverovatna količina strpljenja i sva vaša ljubav. Kao mame, neverovatno smo privilegovane time što možemo da donesemo decu na svet i pomoći im da odrastu - nastavila je svoj nadahnuti govor Melanija.

U nastavku svog govora prva dama se osvrnula na "snažnu vezu" između majke i deteta.

- Zbog snažne veze između majke i deteta, osećamo emocije koje oni osete. Bez obzira da li su srećni ili nervozni, tužni ili uzbuđeni, mi sve to osećamo s njima. Mislim da je to jedan od najmoćnijih i najlepših delova majčinstva - zaključila je Melanija.

Prva dama je potom, piše Pipl, reč prepustila suprugu Donaldu Trampu koji ju je zagrlio i udelio poljupce u oba obraza.

- Postaje vrlo, vrlo popularna prva dama - komentarisao je u svom stilu predsednik SAD-a, gestikulirajući joj kasnije ustima "dobar posao".