Celebrity News

Sanja Ilić o incidentu na Evroviziji tokom nastupa britanske pevačice SuRie

Sanja Ilić o incidentu na Evroviziji tokom nastupa britanske pevačice SuRie

Finale 63. Evrovizije u Lisabonu obeležio je incident tokom nastupa britanske pevačice SuRie, kada je na binu upao muškarac i pevačici oteo mikrofon, nakon čega je odmah reagovalo obezbeđenje.

Pevačica je odbila da ponovi nastup, a mladić koji joj je oteo mikrofon završio je u policiji.

Објава коју дели ?????????? (@katellarby) дана 12. Мај 2018. у 1:36 PDT

Na njegovoj majici mnogi su odmah uočili natpis i adresu sajta, pomoću kojih su ga identifikovali.

Reč je o samoprozvanom aktivisti za slobodu medija i autoru nekoliko e-knjiga, koji se na Instagramu predstavlja kao Dr. A.C.

Na Instagramu je napisao i da je "Albanac koji se pravi da je Britanac".

- Nacisti britanskih medija, zahtevamo slobodu, rat nije mir - vikao je navodno mladić kada se popeo na binu, koji je i od ranije poznat javnosti jer je upadao u šou programe, kao što je britanski "Vojs" (The Voice) i time se hvalio na Instagramu.

Објава коју дели wiwibloggs (@wiwibloggs) дана 13. Мај 2018. у 6:29 PDT

Organizatori su ponudili da Velika Britanija ponovo otpeva svoju pesmu pošto svi završe nastupe, a tim Velike Britanije je odlučio da za to nema potrebe.

Naši predstavnici izvodili su "Novu decu" odmah posle tog događaja, a šta se dešavalo iza kulisa otkrio je Sanja Ilić.

- Naš nastup je takav da Danica, kad počne da peva, da će to biti onako... frapantno za sve, da će ih, što kažu, pokidati. Međutim, sam početak nastupa bio je čudan. Ja nisam znao šta se desilo. Video sam da ona peva odlično, ali kao sa nekom dozom straha. Pa sam pomislio: 'Eto, dete smislio neku novu interpretaciju za finale'. I kad su došli, ona se tresla. 'Šta je bilo?' a ona kaže: 'Čoveče, ispred nas u hodniku su doveli nekog čovek i ubiše ga od batina. Mi treba da izađemo na scenu, a njega dvojica udaraju - pričao je Sanja, koji je tek posle na snimku video šta se zapravo dešava.

Zaključio je da je velika hrabrost posle takvog događaja izaći na scenu kao da ništa nije bilo, nazivajući ih profesionalcima.

Na pitanje da li bi opet išli na Evroviziju, odgovorio je:

- Što da ne. Nama je bilo lepo, nama je bilo zabavno, mi smo se usper i proveli, ja mislim i mnogo toga naučili - ističući svakako koliko je rada, truda i napora svakako neophodno za neki ovakav podvig.