Celebrity News

Nebojšu Glogovca će u "Ubicama mog oca" zameniti prijatelj i kolega sa klase

Nebojšu Glogovca će u "Ubicama mog oca" zameniti prijatelj i kolega sa klase

Novih deset epizoda popularne kriminalističke serije „Ubice moga oca” Predraga Antonijevića i Nataše Drakulić počinju da se snimaju u sredu, a rad na projektu će trajati do 5. avgusta. Radnja treće sezone se vrti najviše oko droge, a kako "Blic TV magazin" saznaje, preminulog Nebojšu Glogovca u seriji će zameniti njegov kolega sa klase.

- Klanovi se svađaju, međusobno obračunavaju, a droga protiče - priča scenaristkinja Nataša Drakulić  i odgovara na pitanja koja interesuju sve ljubitelje popularna serije.

Da li će se rasvetliti ubistvo Milice i da li će Natalija izaći iz zatvora?

- Odgovor na jedno od ova dva pitanja je da hoće.

Hoće li inspektor Aleksandar saznati da li mu je Marjanović ipak otac?

- Inspektor Aleksandar će saznati ko mu je otac. Videli smo u drugoj sezoni da je uradio DNK analizu.

Ko će zameniti Nebojšu Glogovca u nastavku?

- Lik Jovana Despotovića u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase, i od srca mu hvala što je prihvatio ovu nezahvalnu poziciju.

Koji su novi junaci?

- Imamo mnogo novih likova, jedan od glavnih je načelnik odeljenja za narkotike Bogdan, koga će igrati Ljubomir Bandović. Uvodimo i lik novog inspektora Gorana koji će raditi sa Aleksandrom i Mirkom i koga će tumačiti mladi Marko Vasiljević, koji je imao glavnu ulogu u našem filmu “Zaspanka za vojnike” čija će premijera biti početkom oktobra. U ovoj sezoni, između ostalih, igraće i Bojan Žirović, Borka Tomović, Radoš Bajić, Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Vuk Jovanović, Isidora Građanin, kao i veliki broj mladih glumaca, ne samo iz Srbije. Uz Aleksandra, Mirka i Zorana tu je i odani Sava koji im svesrdno pomaže u rešavanjima zločina. Neke od epizodnih likova nećemo videti u ovom nastavku, ali ćemo ih vratiti u četvrtoj sezoni kao, na primer, Peru lopova (Nenad Okanović) koji marljivo studira trenutno.

Da li će se u nastavku pojaviti Nina Janković, koja se nedavno porodila, Jelisaveta Orašanin, koja je otišla iz zemlje?

- Svi iz ekipe jedva čekamo da nam se Nina pojavi na setu i da joj lično čestitamo, a rado viđen gost biće i njen mali sin Vukašin za koga će biti pripremljena posebna soba na setu. Lik Tijane (Jelisaveta Orašanin) vratio se u drugoj sezoni, a sa kakvim namerama, videćemo kada serija krene da se emituje.

Ko će od epizodnih junaka dobiti u nastavku više prostora?

- Mislim da je ovo Žikina sezona, a uz njega obeležiće je i ministarka Obradović, Miša Zvornik i, naravno, čovek koji iako trenutno bez političke funkcije, i dalje drži sve konce u svojim rukama - Nikola Kovačević.

Da li će ovog puta biti nekih opasnih i zahtevnih scena za snimanje?

- Ova sezona imaće do sada najviše akcionih scena, nekoliko opasnih obračuna, mnogo pucnjave, blokade graničnih prelaza, naravno i leševa, ali imaćemo i jednu svadbu, koju ni u životu nije lako organizovati, a kamoli u seriji.